Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: mlodymichal2006pl
Nick oskarżonego: - Prawdopodobnie Tysia
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:82186712

Data i czas zdarzenia: 14.01.2020 ok. 21:03
Przebieg sytuacji: Podczas gry, padł śmieszny kick z powodem: "campiisz", zaśmiałem się ponieważ dla mnie taki powód jest nie dość,  że napisany na "odpierdol" to jeszcze nic wiecej nie opisane ale okej, później padł mute 20min z przyczyną: "dziwne dźwięki" wszyscy się zaśmiali, wtedy ja powiedziałem, to pewnie ten Admin który dał powód: "campiisz". 2 sekundy nie minęły zostałem wyrzucony z powodem: "Obraza Admina" X DDDDDDDDDD. Wróciłem zapytałem się 3 razy kto jest naprawdę na tak niskim poziomie inteligencji, ponieważ ani nie wymieniłem czyjegoś nicku, ani nie poszedłem w kogoś strone ofensywą. Chciałem wyjaśnić to na miejscu, jednak nikt sie nie przyznał, w tym momencie była i Tysia na serwerze i jakiś anonimek także, przyjmujcie więcej takich Adminów od buta.
Dowody: Wystarczy sprawdzić logi ;)))))))))))))))))

𝒔𝒊𝒎𝒍𝒂𝒓 dołącza do gry.
Disconnect: obraza admina.
Disconnect: obraza admina.

wdg tego wychodzi że była to Tysia najprawdopodobniej, jeśli nie przepraszam :)

Powód dziwne dźwieki
Zablokowany przez Administratora Tysia
Opublikowano

@ Jaseja nie wiem jakim trzeba być smieszkiem, żeby dodać mi takiego warna, raz że nie mam nic w konsoli dwa nie wiem kto tam jest jeszcze adminem, ale jak juz naprawde tak sie wysiliłeś żeby wstawić mi takiego warna, to wejdź w logi serwera i sprawdź kto mnie wyrzucił z niego ;)))

edit: albo wskaż mi gdzie to zrobić, bo kicków nie ma w logach na stronie ;)

• Haha 2
Opublikowano

Opiszę w skrócie: Kick był od @ WOJTULLV

Mute z dziwnymi dźwiekami ode mnie, z resztą w 100% słuszny (można zobaczyć demko). Ale nieistotne, bo nie był dla Ciebie XD

Szczerze nie usłyszałam, co powiedziałeś po powrocie. Spytałeś, który to admin Cię wyrzucił (to nie byłam ja, więc nie odzywałam się) i potem chyba poszła wiązanka z małą inteligencją. Poleciał ponowny kick bądź ban od @ WOJTULLV.

Tyle w temacie ;)

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że powód "campisz" jest dobrym powodem. Krótko i na temat, każdy wie, o co chodzi. Przecież administrator nie będzie pisał w powodzie kicka "Kampi pod skrzynką po lewej stronie od respa".

Po drugie nie wiem, co było śmiesznego w powodzie "dziwne dźwięki", gracza nie było w ogóle słychać, tylko jakieś świerszcze.

Po trzecie nie powinieneś kwestionować i komentować decyzji adminów, od wyciągania z nich konsekwencji jestem ja lub @ Dudnes.

Kick powinien być za komentowanie decyzji adminów, po powrocie mówisz "kto to o takim niskim poziomie inteligencji" i nie uważasz tego za obrazę? Nie musiałeś mówić nicku, wszyscy wiedzieli, o co chodzi.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Dzięki 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.