Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: nie czituje

Nick admina banującego: Tipeez ツ

Data/Mapa: 12.01.2020, cache, 15:20

SteamID: STEAM_1:0:527858986 

Serwer (mod):  Serwer CS:GO, retake pistol.                              

Opis sytuacji: Nie jestem w stanie opisać, nawet nie wiem o jaką sytuację chodzi, w znaczeniu takim, że nie mam pojęcia przez jaką akcję dostałem bana. Gram na tym serwerze sporo, zawsze gram tak samo, zawsze zabijam tak samo. Sporo osób mnie sprawdzało, zwykłych ludzi bez statusu ADMIN. I nikt nie widział w moich akcjach żadnego programu ułatwiającego grę. Po za tym to nie jest moje pierwsze konto, na main mam ponad 2k godzin, a te konto tylko po to, żeby wbić 25h, i ruszyć wbijać 10 lvl  faceit, bo te globale to trochę za łatwe. A do faceita na main'ie nie pamiętam hasła, tak samo jak na email, więc odzyskanie jest skomplikowanie i nieprzyjemne. 

P.S Jeżeli to nie problem, panie Tipeez, chciałbym żebyś przedstawił mi sytuacje, za które dostałem perma. 

Wycinek z konsoli: 

Link do bana: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:527858986&advType=steamid&Submit

• Przykro mi 1
Opublikowano

Przejrzałem demko i jest za mało dowodów, aby udowodnić ci Cheaty. Dostajesz UB

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.