Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ED^GEIN    ale ogólnie gram jako Wlodi

Nick admina banującego:

Gosia ?!

Data/Mapa:

11.01.2020 - 22:17:55

IP/SteamID:

VALVE_1:0:1731234227

Serwer (mod):           

[KATUJEMY.EU][3 MAPS - CLASSIC][DD2/MIRAGE/INFERNO] (de_dust2)

Opis sytuacji: Grajac wczoraj w godzinach wieczornych na serwerze uważam ze dostałem nie słusznie bana ponieważ nigdy nic nie używałem żadnych aimow ani wh, ogólnie gram jako Wlodi gdzie jestem znany na serwie  w topkach bywałem i chyba na 3 miejscu graczy z najwyższym zabójstwem, ale wszedłem na serwer z nickiem ED^GEIN na tym nicku gram na innym serwerze i może dlatego że Gosia ?! mnie nie poznała i nie wiedziała jakiego mam skilla ukarała mnie w tak niemiły sposób.Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego odwołania. Nigdy w 

Wycinek z konsoli: życiu nie użyłem żadnego aimbota i wh, a na servie mam duzo znajomych z którymi naprawdę dobrze nam sie gra i oni tez mogą potwierdzić ze nigdy z niczym nie grałem. Np. ola :) , Speed, Banke Lap, Pixel, MISIEK, bnop i wielu innych graczy zktóymi gram moga potwierdzić to. POzdrawiam i prosze o pozytywne rozpatzrenie mojego odwołania.

Opublikowano
3 godziny temu, Power of Shadow napisał:

Gosia no prosze Cie co na tym widac, wiesz co to sa dobre słuchawki i przeczucie gracza?? gram w csa juz okolo 20 lat z przerwami i nigdy nie grałem na czicie i jak grasz to wiesz mniej wiecej gdzie kto jest i słychac przede wszystkim, zastanow sie nad tym.

• Haha 6
Opublikowano

Cóż mogę orzec...

Na właściwym wycinku z demka, gdzie jest niepodważalny dowód widać co widać (o tym niżej).

Jeśli ktoś chce podważać demko to zaznaczam, że demko nie pochodzi z hltv.

Nie będę rozpisywać czasówek, bo demko trwa AŻ 8 sekund.

Co tam widać?
Otóż widać tam, że gracz nie wspomaga się tylko wh, ale także triggerem czy aimem (wtajemniczeni wiedzą, że miedzy tymi dwoma istnieje mały szczegół, który jest praktycznie niemożliwy do odróżnienia na podstawie 1 akcji, przedstawionej na demku).

@ Dawid1988powołujesz się na graczy, którzy znają Ciebie i Ty znasz ich. Ale jest jeden mały szkopuł, mianowicie nie są to stali gracze, a tym bardziej znani administracji czy zespołowi UBT, więc to taki argument, który dla nas nie jest ani trochę wiarygodny.

Możesz się odwoływać milion razy... i o ile demko z hltv jest do podważenia o tyle demko POV jest niepodważalne.

27 minut temu, Dawid1988 napisał:

Gosia no prosze Cie co na tym widac, wiesz co to sa dobre słuchawki i przeczucie gracza?? gram w csa juz okolo 20 lat z przerwami i nigdy nie grałem na czicie i jak grasz to wiesz mniej wiecej gdzie kto jest i słychac przede wszystkim, zastanow sie nad tym.

Wielu graczy ma dobre słuchawki i ogólnie dobry sprzęt, reprezentuje ligowy poziom umiejętności, ale żadna z tych osób nie ma parkinsona w ręce... i daru jasnowidzenia jak Ty.

Słuchawki podają Ci współrzędne (wektory) na model głowy? Podpowiadają jak celować i jaki jest wektor przesunięcia hitboxa?

Powiadasz, że grasz w cs od 20 lat? 
Brakuje info, że urodziłeś się z aimem w ręce i wh w oczach :)

Skoro reprezentujesz już taki poziom umiejętności, to może mierz wyżej - graj na Ligach (ESL), jesteśmy dla Ciebie "za słabi"...

Dla ścisłości - o Cs 1.6:
image.png.866e6c2329a83d4b1f35d08866cb0cdd.png

Cs. 1.6 swoją premierę w Europie miał 5 grudnia 2003 roku, także trochę wyolbrzymiasz. 

Przykro mi, ale z uwagi na załączone dowody obciążające Ciebie, brak sensownego i rzeczowego sprzeciwu pozostaje mi tylko jedno:
ORZEKAM, ŻE NIESTETY BAN ZOSTAJE PODTRZYMANY

Życzę dalszych sukcesów w grze, ale tym razem nie u nas.

Z poważaniem
Рошег оғ Ѕндᴅош

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.