Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:An.

Opis sytuacji: Nie wiem co tu mogę napisać, chłopak ma admina, ale chwila - czy to jest zachowanie godne admina? Widać, idzie to wywnioskować że chłopak po prostu nie radzi sobie emocjonalnie w życiu i wyżywa się na naszych Katach na Mirage#2 - banując, mutując - za dosłownie nic, zawsze coś znajdzie. Nie mam z tego ss'a, aczkolwiek jakiś ziomek na serwerze się spytał gdzie kupi vipa, czy by mógł go dostać - a An, który jest po prostu porażką tej serwerowni dał mu GAGa na godzinkę ~~xD~~

Napisałem sobie kulturalnie pierdoloną propozycję, która powinna być rozpatrzona pozytywnie - niestety.. Wręcz przeciwnie. A kumpel po prostu wspomniał coś tam o mojej mamie, nie wnikam już w to. Ale hej, ja mam VIP'a An - mam, ja serio mam. Patrzę na graczy, nie na siebie, wolę by po prostu w pistoletówkach to było fair, niżeli po prostu nie fair - tyle.

Powód: Irytujący, podly, przykry człowiek.

Dowody: https://imgur.com/a/G4jqdt5

O, akurat po napisaniu owej skargi wleciala kolejna wiadomość. - https://imgur.com/a/8hY1AM8

https://imgur.com/a/WeOOSSg

Jasne, proszę sprawdzić logi. Kiedy spamowalem na U@ xD?

Fakt, moje słownictwo ostatnimi czasy nie jest zbytnio poprawne, ale na U@ nikomu nie spamowałem.

Tak, jesteś przykry. Co do moich znajomych, weź.. Smoke gume, ziom.

• Haha 1
Opublikowano

po 1 spmował na u@ głupio się odzywał .

po 2 znowu kolega mogłeś mu powiedzieć bo twoi koledzy są naj naj najlepsi (w łapaniu pokemonów).. 

i po 3 to co kto pisze na PW nie jest brane pod uwagę :)>

3mam się regulaminu nie tak jak TY co miałeś admina i sprawdzałeś typa który miał AIMA 1 rundę. Więc daruj sobie już logi sprawdzą h@.

• Legenda
Opublikowano

PW = Prywatna wiadomość.

Powtarzaliśmy to już X razy, nie będziemy ingerować w wasze konwersacje na PW. Tyczy się to obu stron @ An. oraz @ syobkcaj-

Macie jakiś problem, to super, załatwcie go na pw, ale nie przenoście swojego syfu i bólu dupy, który dotyczy tylko was na forum...

@ An. - Nie jest brane pod uwagę, a sam prywatną wiadomość zgłosiłeś, więc gdzie jest tu logika.

@ syobkcaj- @ An. Nie za bardzo wiem dlaczego prowadzicie jakąkolwiek konwersację, gdyby to była rozmowa na poziomie to spoko, ale ewidentnie widać, że się oboje nie dogadujecie, ale usilnie oboje sobie chcecie uprzykrzyć życie. Ludzie mają większe problemy, niż jakieś wyzwiska, lub prowokacje na PW...

Jeżeli jakieś tam spamowanie było na u@, czy jeszcze inne pierdoły związane z serwerem, złóżcie skargę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.