Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: In 4 Mator.

Nick admina banującego: Niesamowity

Data/Mapa: ----

IP/SteamID:'STEAM_0:0:502140834'

Serwer (mod):   DD2 #2                           

Opis sytuacji: Nie wiem o co chodzi. Proszę o drużynę ze starego PR bo to jest nieporozumienie pooglądajcie uważnie to demko...

0 wh 0 niczego a te ducki to nie są ducki bo ja nie używam przy tych skokach scrolla tylko odbijam się samą spacją a to chyba nie jest zabronione o ile się nie mylę.

Jeśli wy banujecie każdego kogo popadnie bo kręci dobre staty to pozdro

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick: In4Mator.
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:502140834'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Może ktoś w końcu odpowie na moje odwołanie i poogląda uważnie to demko bo ja pierdziele dostać bana za nic xDD

Niesamowity Pozdro jeszcze dla ciebie jesteś słaby w tą grę i banujesz każdego kogo popadnie kto zrobi dobrą akcję hahaha

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Po obejrzeniu tego dema, nie byłem do końca pewny co do twojej winy. Decyzja padła taka a nie inna, nie ma co się nad tym rozwodzić. Kiedy się odwołałeś, obejrzałem to demo po raz kolejny i zwątpiłem jeszcze bardziej w słuszność tego werdyktu. Podesłałem demo znajomemu z innej sieci i potwierdził moje przemyślenia. Na dole zamieszczam połączenie rozpiski mojej i@ hahahah. Z racji tego, że to ja mam ostatni głos przy tej sytuacji, to decyduje o odbanowaniu ciebie. Niestety żaden inny ubt nie podzielił się swoimi przemyśleniami na temat naszej kontr-rozpiski, więc temat uważam za zamknięty. Jak ktoś ma jakiekolwiek obiekcje co do tego werdyktu, zapraszam na PW/STEAM

Rozpiska @ Niesamowity!:

Krótko w temacie przykro mi ze to na mnie padło ale już nie mogłem dłużej patrzeć jak lata po modelach itp.

demko in4. - widać jak robi przeskoki celownika i wyczekuje i ustawia sobie celownik na model.  z wh dobrze się maskuje ale nie dość + wh jeszcze tutaj to by uszło :D

8:13 - 8:21:10 - słychać strzał z awp, więc tu bym podarował

9:00 - 9:05 - drobny przeskok na drugiego TT, który zeskoczył z respa

10:20 - 10:34 - modelowe ściągnięcie z awp na midzie, 

16:38 - 16:52 - nienaturalne strzały na gali

17:02 - 17:13 - poszedł mu celownik na głowę

18:01 - 18:04 - no recoil wystarczy zobaczyć jak wyglądają kule na ścianie na anarchii

demko a1 - tego demka nie bd rozpisywać to trzeba zobaczyć :)

na deser na obu demkach używa sgs czyli potocznie ducki.

Tutaj oryginalny temat z rozpiską

Rozpiska @ pejterek& @ hahahah

8:13 - Tak jak napisał niesamowity, słychać strzał z awp około 4/5 sekund wcześniej z tamtych okolic, więc nie widzę nic dziwnego w modelowym wychyleniu z anarchii.    b-

9:00 - 9:05 - Nie ma żadnego przeskoku, żadnego.     b-

10:31 - Słychać awp na mid'zie, ponad to dwóch terrorystów ginie przed nim na końcu gali -> racjonalne że na mid'zie jest wcelowane awp, skoczył żeby się upewnić i zeskanował.    b-

16:38 - 16:58 - Puszcza full auto na ducku, więc nie widzę za bardzo tego, o czym pisze Niesamowity.    b-
17:02 - Cały czas slychać przeciwnika na gali, nawet dwóch. Kucnaą kiedy CT był blisko, a celownik poszedł na głowę bo tak, nic dziwnego.    b-

18:01 - jak masz 200fpsów w górę to tak wygląda fullauto.    b-

demka a1 również nie będę rozpisywał bo jest czyste poza jedną akcją

09:02 - 09:10 - celownik leci na ESP'a do CT, może być to przypadek     b+/-

A na podsumowanie, to gracz nie używa "Ducków" bo nie kuca przy odbiciu od ziemi, już ci tłumaczyłem co to są GSJ

A ty @ In 4 Mator.zgłoś się do mnie w celu odzyskania admina.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.