Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: JackSparrow
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:Nie wiem jak mu tam "An" chyba 
Opis sytuacji: Gram sobie gram, jak to ja mam dobre poczucie humoru, "zaspiewalem" sobie kawalek piosenki, dostalem muta, po czym napisalem na u@ do admina i dostalem banicje, sam bylem tutaj kiedys administratorem i z tego co widze, to przez takich ludzi jak on serwer schodzi na "psy"  A i dostaje bana z tytulem "grozby" po czym sam wczesniej powiedziales, ze mam wyjsc z serwera po czym odpowiedzialem ci ze to ty mozesz wyjsc i dostalem bana,     po czym wszedłem po mojej półgodzinnej karze na serwer, inny gracz zasłonił mi okno, czym uniemożliwił rzut mołotowa, zwróciłem mu uwagę, on w moją strone rzucił wyzwiskiem, wiec odpowiedzialem zeby zamknal piz*e, owy admin nawet nie zareagował na wyzwiska tamtego gracza, a mi dał muta, po czym jak napisałem mu na u@ co o tym mysle, dostalem bana, @ An. chyba cos jednak jest z tobą nie tak, pozdrawiam. @ Erwin zerknij prosze ;] 
SteamID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: ok, 17;45  9,01,2020, 19;00 
Dowód (ss/demko): http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200109-171717-986179517-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip 
http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200109-181528-566656503-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

• Lubię to! 1
Opublikowano

po pierwsze zgłaszaj na u@ jak byłeś adminem to wiesz do czego to służy po 2 groźby niech H@ serwera sobie posłuchają co mówisz że masz "wyjebane na regulamin" grajac na serwerze akceptujesz go :). 

po 3 nie pisz skargi NA JAKIŚ AN tylko na admina An.

po 4 gdyby nie ja i moi koledzy nie grał byś bo płakał byś że są odpaleni.

Nie wyzywamy.

Nie ubliżamy.

Miałeś prawo napisać skargę ale na demku ładnie wszystko można wywnioskować jakie masz zachowanie do graczy i serwera. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, An. napisał:

po pierwsze zgłaszaj na u@ jak byłeś adminem to wiesz do czego to służy po 2 groźby niech H@ serwera sobie posłuchają co mówisz że masz "wyjebane na regulamin" grajac na serwerze akceptujesz go :). 

po 3 nie pisz skargi NA JAKIŚ AN tylko na admina An.

po 4 gdyby nie ja i moi koledzy nie grał byś bo płakał byś że są odpaleni.

Nie wyzywamy.

Nie ubliżamy.

Miałeś prawo napisać skargę ale na demku ładnie wszystko można wywnioskować jakie masz zachowanie do graczy i serwera. 

Sory, ale jak jakis pies do mnie szczeka to nie bede obojetny i odpowiem,ale jak widac ty dajesz sobą pomietać tu i tam, nie powiedzialem ze mam wyjebane na regulamin, wiec albo jestes gluchy i zle slyszysz, albo slepy, albo tez glupi, pozdrawiam i prosze kogos z wyższych o ocene demka, elko ;D

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Chciałeś masz - tak Ci powiem, między prawdą a Bogiem, to są rymy, rymy, rymy, rymy.

Byłeś adminem, ale masz wywalone w regulamin, nie wiesz co to u@ i ogólnie wszystko Ci lata. Bardzo słusznie, bo w tym momencie pokazałeś błąd dot. admina... UPS! KOREKTA- do twojego admina.

Nie chce mi się reszty słuchać, po prostu reprezentujesz sobą zerowy poziom. Ochłoń, bo źle da Ciebie się skończy dalszy los.. ADIJOS.

PS: Jeszcze jeden temat do @ An. oraz@ IMean i kończysz raz na zawsze historię z moimi serwerami. I nie atakuj moderatora, który dał Ci warna za prowokacje i wulgaryzmy.. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.