Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1536231542_PODLUP5.png.a6151027000b811e50a01c46b199acc4.png

Siemanko!

Przed Wami pierwsze wydanie Pod lupą w drugą środę 2020 roku. Dlaczego nie w pierwszą? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami. XD

Pod Nasze szkło powiększające trafił dziś członek grona redaktorskiego i opiekun 5 MAPS'a i SURF + RPG - @ BinaR!

Dobry, miły chłopak. Początkujący twórca kontentu naukowego na platformie YouTube, niestety głównie tematyka sp, ale robi postępy.

Nie znam. Z tego co widzę wydaje się być skupiony i zaangażowany w tym co robi

@ BinaR? Bardzo dobry człowiek potrafiący dać z siebie całe 200%. Jest wspaniały w tym co robi.

Uczynny oraz miły. Świetny redaktor. Oto i nasz Miłosz.

Młody, ale dojrzały. Pełni funkcje redaktora i opiekuna u Erwina oraz NeQ'a, więc musi dobrze ogarniać, nie miałam przyjemności porozmawiać

Szczerze? Od samego poznania się w nim zakochałem. Jest miły, pomocny i przede wszystkim szczery. Pozdrawiam Miłoszku, W.

@ BinaR to dość młoda jednak jak na swój bardzo ogarnięta i dojrzała. Jako redaktor moim zdaniem podchodzi z zaangażowaniem do swojej pracy i z chęcią.

Młody ambitny i niezwykle dojrzały jak na swój wiek.

@ BinaR to jeden z najbardziej ułożonych moich podwładnych. Z natury to grzeczny chłopak, ale pazur lwa wysuwa z niego jego nowa opiekunka Wiktoria. Obecnie nie mam zarzutów, prócz tego iż łapie często kamlota i komentuje wszystko :cry:. Pozdro ')

@ BinaR - mimo mlodego wieku to bardzo dojrzala i inteligentna osoba. Jest sympatyczny i dibrze mi sie z nim wspolpracuje. Mozna z nim pozartowac i pograc. No i zapomnialam, ewidentnie czituje w kalambury.. wrr zawsze wygrywa!! XD Pozdrawiam!

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.