Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Jakub
Staż na forum : 10H (Staram się to nad robić)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10

Dlaczego ty? : Ponieważ jest lub w ogóle nie ma Redaktorów, i chciałbym jakoś pomóc, może i nie spełniam wymagań na tą posadę ale spróbować zawsze warto, jestem ogarniętą i miłą osobą, która z miła chęcią będzie przeprowadzała Wywiada z innymi użytkownikami forum jak i będę z uśmieche na twarzy robił Gazetki/Newsy ze Świata.

+Chociaż, że nie spełniam do końca Wymagań na tą posadę to chciałbym spróbować, ta grupa nie jest mi Obca i wiem czemu/dlaczego złożyłem  to podanie, nie dla kolorku tylko dla robienia dla was Gazetek/Wywiadów/Newsów ze świata. :)

Wymagania na Redatkora

1. Minimum 50 postów. - Brakuje 20 postów.
2. Minimum 20H spędzone na forum. - Brakuje 10H nie jest to dużo do nadrobienia.
3. Minimum 15 dni stażu na forum. - Dziwi mnie trochę to, że Redaktor musi mieć takie wymaganie.
4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. - Brak.
5. Wiek +15 - Wiek 16.
6. Znajomość skryptu IPB.
7. Bardzo dobra znajomość ortografii.
8. Bardzo dobra znajomość języka polskiego.
9. Znajomość regulaminów panujących na forum.
10. Poparcie forumowiczów.
11. Aktywność na forum.

Opublikowano

Jestem na Neutral. ( bardziej na tak )

- Staż na forum

- Aktywność

+ Wiek

+ NIe jest ci to obce

Dałbym ci szansę i myślę, że świetnie byś się w tym sprawował.

Opublikowano

Jestem neutralny a powód tego jest taki że mało Cię znam - jak dla mnie musisz trochę więc czasu spędzić na forum :D

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Neutral jak koledzy wyżej niby wiek jest doświadczenie ale jesteś z nami zbyt krótko.

Opublikowano

Odrzucone zostały podania użytkowników, którzy są z nami długo, więc skąd pomysł, że Tobie damy szansę?

• Właściciel
Opublikowano

Osobiście dałbym Ci tak, już chciałeś ze mną przeprowadzić wywiad nie mając do tego uprawnień, ale starania było widać. Niestety wymagania to podstawa.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.