Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: кιтєєк 

Nick admina banującego: Damianciu

Data/Mapa: 12-29-2019 16:55 Mirage 

Steam ID: STEAM_1:0:514836365

Server (mod): 5 maps 

Opis: Byłem po stronie terrorystów w pałacach na A, wyskoczyłem na "Pierwszą Ninje" przez smoke'a ze strony ct. Czekałem tam około 10-15 sekund gdzie słyszałem kilka scope'ów z okolic "Fireboxów". Wcelowany w ct powoli używając shifta zmierzałem w tym kierunku, aż w końcu wychyliłem z pewnym "prefire'em" i jednym strzałem zabiłem snajpera w głowę, po czym zauważyłem drugiego przeciwnika przy "Connectorze", któremu również dałem "One tap'a". Po zabiciu tej dwójki zginąłem a w następnej rundzie w czasie "freeze" otrzymałem permanentego bana.

Wycinek z konsoli: brak

Dodam również usprawiedliwienie, które wyjaśni to, dlaczego składam odwołanie po dosyć długim czasie.

Wygląda to następująco, iż po wchodzeniu na serwer w celu zdobycia "wycinku" dostaje informację "You have been banned on this server, check Katujemy.eu for more info", a w konsoli nie było żadnej informacji. Dlatego nie starałem się odwoływać, lecz po skontaktowaniu się z pewnym znajomym i jego pomocy w celu zdobycia informacji z "SourceBans" stwierdziłem, że spróbuję.  

Link do SourceBans: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=кιтєєк

Opublikowano

Po to jest wyznaczony czas, żeby z niego korzystać. Czas dawno minął, a twoje usprawiedliwienie totalnie nie ma sensu. Ban zostaje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.