Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: re1ease

Nick admina banującego: Niesamowity

Data/Mapa: 5.01.2020 1:31

IP/SteamID: STEAM_0:1:178654859

Serwer (mod): dd2#2

Opis sytuacji: Nie ma czego opisywać

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'wh+aim'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:178654859'
[AMXBans] Twoje IP: ' '
[AMXBans] ===============================================

+czyste 2 minuty i 15 sekund powtórki z gf experience, która pokazuje 3 rundy przed banem:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

1.24 slyszał  jednego a na drugie

1.27 idealnie na model 

2.05 w głowe pestkuje  celownik sie niemal nie rusza

3.25 znowu celownik na głowe i pestki

3.33 przeskok z tego na respie na tego na reklamie  1 pestka w glowę

4.20 jak dla mnie nie ma rozrzutu  bardzo maly

5.20 zanim wszedł wiedział  gdzie kto stoi

7.07 idealny pokaz jak mu celownik przeskakuje

7.46  strzela seriami niby ale rozrzutu nie ma wszystko w ciało

Moje Spostrzeżenia: gracz ma wh na klawisz. nie rozgląda się nigdzie wchodzi na pewniaka czasami nie wyjdzie. + jak dla mnie prawie nie ma rozrzutu  i zawsze celownik zaczyna strzelać od klaty albo głowy. tak jak by miał ustawiony połap wysokości, zapomniałem dodać cały czas na duck lata.

Edit:

duck to inaczej sgs/gsj/auto bh. każdy ma inna nazwę na to.

23. Używanie SGS / GSJ będzie [Upomnienie/Kick/Ban 5min/Ban 30min/Ban 1dzień]

@re1ease masz rację z tym co napisałeś walisz często full auto. które wygląda jak przeskoki z pestkami w głowę z brakiem rozrzutu. / i już więcej nie bd nic prostować aby nie robić spamu na forum czekamy na wypowiedz ubteam.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

1.24 - to, że nie słyszałem drugiego nie oznacza, że nikogo tam nie będzie. Zwykłe wychylenie z wcelowaniem w miejsce gdzie mógł znajdować się przeciwnik.

1.27 - wyżej^

2.05 - ewidentnie widać korektę celownika po pierwszym strzale + strzelanie nad głową następnego przeciwnika - aim mi się popsuł? W sekundę?

3.25 - poważnie? Celownik na głowę, bo jest to raczej najlepszy sposób na zabicie afk z daleka? + Trafiłem go dopiero za 10 razem xD!

3.33 - flick, dostał głowę, dobiłem go w ciało - włączanie i wyłączanie aima w tak krótkim czasie jest raczej niemożliwe.

4.20 - zgadza się, ponieważ go kontroluję (uwierz, że do trudnych zadań to nie należy) btw rozpisywanie rozrzutu na hltv nie jest najlepszym pomysłem.

5.20 - wiem w jakim czasie CT może znaleźć się w środku site'u B gdy ich rushuje, dlatego nie sprawdzałem podestu i reszty gdy zabiłem pierwszego. Gracza na kominie zauważyłem w czasie hltv 05:21:50.

7.07 - Celownik przeskakuje mu gdzie? Na brzuch i dostają po głowach przez kontrolę recoila? Brzmi jak coś kompletnie normalnego.

7.46 - To są serie? Wszystko w ciało? 3 osoby dostały głowy poprzez jedno fullauto, a nie serie.

Znajdź mi punkt w regulaminie, który mówi o twoich "duckach", o których tu napisaleś.

//edit

duck, gsj, sgs, autobh to aż CZTERY zupełnie inne rzeczy, które ty uważasz za jedno i to samo XD

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.