Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
chim

odwołanie od bana 4x prosze o przeczytanie ostatni raz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz to juz bede mila ub chyba tylko p[rosze o przeczytanie 

Twój nick: xd

Nick admina banującego:  UPS
Data/Mapa: 02.01.2020 mapa mirage 
IP/SteamID:  STEAM_1:1:527524801
Serwer (mod): 5 MAPS
Opis sytuacji: siema jak już wcześniej mówiłem dostałem bana z nick wbiłem z nickiem pussy niestety okazał się niestosowny admin kazał mi zmienić wiec zmieniłem na UPS wiem żle

zrobiłem admin napisał ze dostaje bana za poszywanie się pod admina w waszym regulaminje pisze

abronione jest ustawianie nieodpowiednich nicków (tzw. pustych), wulgarnych czy obrażających kogoś, nicków administracji serwera a także o treści religijnej.
To samo tyczy się tagów obok nicku. za to nie moglem dostac bana poniewaz  pussy oznacza kociak (wpisz w tlumaczu google)

7. Podszywanie się pod administracje - ban 7 dni, kolejna taka sytuacja perm

dostalem odrazu perm wiec powinnienem dostac 7 dni tak pisze w regulaminie

TO CHOCIAZ PROSZE NIECH TO BEDZIE 7 DNI BLAGAM ZROBIE WSZYSTKO

WSZYSTKIE SERWERY SA TAKIE NUDNE A TEN JEST TAKI FAJNY PROSZEEEEEE

Wycinek z konsoli: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać coś od siebie jeśli cały czas odwołujesz się od mojego Bana
Bana 7 dniowego nadałbym ci gdybyś "Nieumyślnie wszedł na serwer z nickiem innego gracza/admina aczkolwiek najpierw byś dostał Upomnienie, ty natomiast dostałeś upomnienie ode mnie i z pełną premedytacją zmieniłeś na nick który należał do mnie czyli Admina a więc od razu dostałeś Permanentnego bana :)

Opublikowano

Masz swój prezent, bo mam dobry dzień. Oczywiście nie usunę ci bana, tylko skrócę go do tygodnia. Miej jednak na uwadze, że jak zrobisz coś niezgodnie z regulaminem chociaż raz, to nikt już miły nie będzie i wylecisz z permem. Miłego dnia. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.