Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

@ martini @ -W-P- :1x:

Ten kto sprawdził powiadomienia na forum na 0:05 sekundzie to pozdrawiam :cryingg:

@ Erwin na spokojnie :) @ domen12331 celownik jest tak nisko jak twoja wypłata także uspokój się już i miej trochę dystansu do siebie, @ syobkcaj- wooow jak twoje 30 fpsów Kappa pokazujesz swój niski poziom inteligencji w tym temacie, a cwaniactwa bardzo nie lubię tym bardziej internetowego. @ martini no ba mój mistrzu :) @ Dudnes już tyle nie pij hahaha bo znów Cię nie będzie tydzień :dk::cryingg:

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

masno masno, jeszcze jak bedziesz trzymal celownik na lv heada to moze klask klask zrobie

no i ogolnie masny poziom enemy

@ Damianciu no masz racje twoj poziom jest taki jak moja wypłata, równa 0 :)

• Haha 2
  • Premium
Opublikowano

No fartem ci wyszło, ogólnie to chciałem już wychodzić ale pomyślałem Damianek może da radę xD Nie no gz

• Właściciel
Opublikowano

Lepsze clutch'e to ja robie przy barze z kolegami :cryingg:

• Lubię to! 1
  • Haha 6
Opublikowano
16 godzin temu, syobkcaj- napisał:

Mordo, zwykle kille - co w tym takiego " łaaaaaaaaaaaaaaaaał " xD?

Nie każdy jest tak pro jak ty :P

Dobrze Damianek, chyba 5 maps coś pokaże na turnieju 😂

Opublikowano

Chlopie, o czym Ty teraz pierdolisz to ja nie wiem. Pokazałeś tylko teraz Twój poziom, jest mniejszy - niż myślałem xDD

Spytałem grzecznie, co w tym jest takiego AŻ dobrego xD? To Ty się spłakałeś, wyjechaleś mi z jakimiś FPS'ami, które w ogóle Cię powinny nie interesować xD

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.