Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Niesamowity

Nick podejrzanego: ekinno:)

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:0:454159921  89.239.65.182

Rodzaj cheata: pre fire/wh/ no recoil

Data/Mapa: 2020-01-02 10:36   dd2

Serwer (mod): dd2

Dowody: http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001021016-de_dust2_snow-1577956560-1577957760.zip

gra od początku. jak się z wh ogląda. widać ze wychodzi na model perfidnie ale nie zawsze więc myślę ze ma go pod klawisz :) no i  zanim dobrze wyjdzie to już strzela i  i  oglądając z lambertem (jak się ma podświetlone postacie i samo przenikanie modeli mało daje to przy podświetleniu widać bardzo dobrze )  ze idzie np na środek i widzi ze poszli długa to albo skraca gale albo wraca przez respa.( a każdy gracz jak już skraca środek i nie ma oporu to robi plecy.). jak dla mnie koleś dobrze się kryje ale nie dość dobrze.

w 8.50 jest pokaz jak mały ma rozrzut przy full auto 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Witam chciałbym potwierdzić  gość wychodzi wycelowany jak tylko admina niema zalacza cos  nw czy wh czy co tam ma ale widać ewidentnie ze gra nieczysto i posiada wspomagacze :) 

Opublikowano

Nie wiem czy mogę się tu udzielać, ale wiedziałem że w końcu na mnie napiszesz zgłoszenie i nagrywałem demka ze swojej perspektywy od 2 dni - Link niżej. Co do rozrzutu to nie wiem czy wiesz ale hltv ostro laguje - tu znowu polecam obejrzeć moje demko jak to wygląda naprawdę (prawie). Pozdrawiam z wuha i rikojlem :cry: 

https://www89.zippyshare.com/v/a7GqJs4b/file.html - demko z mojej perspektywy (ta sama mapa)

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.