Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz
Staż na forum : od 20 Grudnia 2014r
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 3-5 H 
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7 - cały czas się kształcę :)
Dlaczego ty? : Dlaczego ja ?? Dlatego, że na Forum jest dużo tematów w których jest potrzebna pomoc mederatorów a czasami ich poprostu nie ma. Jestem odpowiedzialny, wywiązuję się świetnie ze swoich obowiązków. Jak już mówiłem jest dużo tematów które wymagają zamknięcia.Jestem nastawiony ,,przyjaźnie,, do wszystkich, staram się pomagać innym jak tylko mogę. Jak na mój wiek jestem ogarniętą osobą.
Znajomość IPB [0/10] : 8 

Ps. Czekałem z niecierpliwością aż dacie ON. 

Opublikowano

Jestem niestety na NIE .. Jak dla mnie jesteś dla kolorków.

-Nie dawno dostałeś range UB

-Jako admin JB troszkę nieogarniasz

+/- Staż na forum.

Opublikowano

Jestem na Neutralny,

z jednej strony byś na pewno ogarnął stanowisko Moderatora, ale masz aż 4 Grupy.

Jedna z nich podchodzi pod serwera, a następne 3 idą pod forum Zajmi się może na razie

rozpatrywaniem SS-y-Demek / Pisaniem Wywiadów-Gazet / Opiekowaniem się Serwera. ;)

Opublikowano

Wielkie Nie. Moim zdaniem to stanowisko powinna zająć osoba odpowiedzialna. Zresztą jak koledzy ^up nie sądzę byś sobie poradził z tyloma rzeczami na raz dziennie. 

Opublikowano

Jestem niestety na NIE .. Jak dla mnie jesteś dla kolorków.

-Nie dawno dostałeś range UB

-Jako admin JB troszkę nieogarniasz

+/- Staż na forum.

Jestem na nie.

Rang masz sporo zajmij się nimi. Również mi się wydaję, że lecisz na kolorki. Moderator przede wszystkim powinien mieć duży staż na forum, nadrób wszystko, a potem przy następnej rekrutacji spróbuj złożyć podanie ponownie.

• Właściciel
Opublikowano

Same negatywy, nic z tego nie będzie. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.