Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię :Alan.
Staż na forum :57dni.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :W sumie to tak, jestem z wami już  nawet długo ale niedawno byłem mało aktywny z powodu zepsutego komputera, już naprawiony wszystko działa więc teraz będę bardzo często wchodził na forum :)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :8/10.
Dlaczego ty? :Zauważyłem że jest rekrutacja ON dlatego z tego powodu próbuje swoich sił! Chciałbym pomóc sieci aby się rozwijała w najlepsze. Myślę że powinienem się spisać ale oczywiście to ode mnie nie zależy.
Znajomość IPB [0/10] :Myślę że 6-7/10.

Opublikowano

Przepraszam little, jakich wymagań  nie spełniach, + jestem aktywny byłem nieobecny z powodu komputera.

Opublikowano

Przepraszam little, jakich wymagań  nie spełniach, + jestem aktywny byłem nieobecny z powodu komputera.

W takim razie nadrób zaległości i wtedy złóż podanie, bo te 34h w 57dni wygląda słabo.

Opublikowano

Ojciec dlatego że ja nie siedzę po 5 godzin dziennie tylko wchodzę często tylko na chwilkę oglądam tematy tak jak kiedyś..

Opublikowano

Jestem na nie jak na 57 dni to czas spędzony na forum nie powala..

Opublikowano

Poza aktywnością jest wszystko ok. Jak narazie wybacz mi Sonic lecz nie :)

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Ojciec dlatego że ja nie siedzę po 5 godzin dziennie tylko wchodzę często tylko na chwilkę oglądam tematy tak jak kiedyś..

A więc po co napisałeś to podanie? :ph34r:

• Właściciel
Opublikowano

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.