Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: _zvck
Imię: Dawid
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/_zvck/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Średnie
Znajomość sourcemoda [0/10]:5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Raz byłem.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy, jaki mamy dzień i czy nigdzie nie jadę. Myślę iż 4-7h
Dlaczego Ty?: Gdyż jestem osobą, która chce dbać o bezpieczeństwo na serwerze, gdzie nie będzie hackerów, rusherów i osób łamiących regulamin, jestem inteligenty, uwielbiam pracować w grupie, gdyż w kupie siła jak to mówią, i zawsze jest łatwiej, staram się nie dawać prowokować innym graczom, i nie łamać regulaminu, dobrze strzylom na serwie, i moja aktywność na serwerze pozwoli łapać osoby naginające regulamin. Mieszkam w Woj. Łódzkim, lubię spędzać czas ze znajomymi, kiedyś miałem złamaną prawą rękę, a z tego iż byłem praworęczny było mi trudno robić dużo rzeczy, szybko się uczę na błędach, i ogólnie. Lubie pomagać, wpłacać datki na schronisko, czy pomagać ludziom, jest to dla mnie jak zabawa, gdyż zawsze mogę u innych zapunktować. 

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: TeamSpeak, Discord, GG, Steam, Facebook
SID:STEAM_1:0:514717004

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście.
Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście.

Opublikowano

Na nie!

GT

Wiele razy odwalałeś coś na serwie,bezpodstawnie pisałeś coś głupiego na U@,spamisz na tym czacie.

Opublikowano

Na NIE

-małe doświadczenie

-masz tylko 20h na serverze i jesteś na nim dopiero od tygodnia(trochę mało)

LOL "Mieszkam w Woj. Łódzkim, lubię spędzać czas ze znajomymi, kiedyś miałem złamaną prawą rękę, a z tego iż byłem praworęczny było mi trudno robić dużo rzeczy, szybko się uczę na błędach, i ogólnie. Lubie pomagać, wpłacać datki na schronisko, czy pomagać ludziom, jest to dla mnie jak zabawa, gdyż zawsze mogę u innych zapunktować. "

• Zasłużony
Opublikowano

Niestety, ale na nie.

-wiek,

-staż dość niewielki,

-konto na forum pod podanie,

-dlaczego ty.

Powodzenia

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.