Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Diablica ^_^
Nick oskarżonego: 
RobGoD
IP lub SID oskarżonego: 88.199.95.49
Przebieg sytuacji: Administrator zaczyna zaczepiać słownie po czym zaczyna się dyskusja, a gdy szanownemu administratorowi kończą się podpory którymi może się ratować po prostu wlepia bana na 16godzin za jak on to ujął "obraze administratora"
Dowody: demko 27.12.2019 od godziny 15;30 do "x"(nie skończyła się jeszcze mapa) >>> Godzina o której nadano bana; 15;34

(W przypadku podejrzanych akcji, podaj konkretne demko)

• Haha 1
Opublikowano

Co tu duzo mówić dałem sie troszkę sprowokowac to glupiej dyskusji ale ten delikwent chwilkę przed banem zaczął mnie obrażać wiec wyrwał bana. Nic wiecej do powiedzenia nie mam i ban z mojej strony jest sluszny.

@ InvestorUżywaj edycji i nie pisz bez sensownych postów.

A i dodam tylko 

2.2 Obraza administracji serwera ( Mute na say/mikrofon 30min - 10800min/Ban 30min - 10800min ) wiec 16h wedlug taryfikatora to mysle, ze bardzo mało.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
2 godziny temu, RobGoD napisał:

Co tu duzo mówić dałem sie troszkę sprowokowac to glupiej dyskusji ale ten delikwent chwilkę przed banem zaczął mnie obrażać wiec wyrwał bana. Nic wiecej do powiedzenia nie mam i ban z mojej strony jest sluszny.

No cóż,skoro dajesz się prowokować to wlepianie bana na aż 16 godzin patrząc na to że obie strony zawiniły jest czymś śmiesznym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.