Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: w tamtym momencie odmieniec, zawsze bialyj

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: LadyAnna

Opis sytuacji: Zobaczylem ze LadyAnna dała GAGa jakiemus graczowi z powodem: "to za okres" (czy jakos tak), wiec napisalem na czacie: niezly powod XD, i wtedy poleciala odpowiedz czy tez chce bana. Troszkę sie w tamtym momencie zdenerwowalem i powiedzialem kilka slow w jej strone, nie uzylem ani jednego zlego slowa w strone LadyAnny, powiedzialem jedynie zeby się tak mocno nie spinała bo nie jest księżniczką, a jednak dostalem bana na 6 godzin za obraze admina.

Uwazam że admin powinien poniesc jakies konsekwencje za to ordynarne zachowanie :)

SteamID oskarżonego: STEAM_0:0:139620011

Data i czas zdarzenia: 23.12.2019 okolo 22;35 mapa de_train sam początek mapy 1-3 runda

Dowód (ss/demko): demka jeszcze nie ma jak się pojawi wkleje link w komentarzu.

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Skoro byłeś adminem to doskonale powinieneś znać regulamin i wiedzieć co to prowokacja....jeżeli daje gaga/muta lub bana to nie jest on nigdy za nic. Wyśmiewanie mnie, bo komuś daję gaga za obrazę gracza z przeciwnej drużyny i mówienie, że to przez to, że mam "okres", jest zwykłą prowokacją i obrazą mojej osoby. To że jestem kobietą adminem nie oznacza, że możecie wyśmiewać moje działania. Broniłeś gracza, który napisał, że to przez "okres" daję ludziom gagi. W momencie kiedy Ty przy wszystkich graczach podważasz/negujesz moją decyzję, wyśmiewasz mnie lub obrażasz mam prawo zastosować karę również wobec Ciebie, jako zwykłego gracza. Dla Twojej informacji, nie jestem "księżniczką" jak to określiłeś, tylko wykonuję swoje obowiązki na tym serwerze, zapewniam Cię, że jeżeli obraziłbyś/sprowokował innego admina również zastosowałby wobec Ciebie karę; ja uznałam, że taka będzie słuszna (mam takie prawo) a Ty jako gracz masz obowiązek szanować mnie i moją pracę a jeżeli nie zgadzasz się z moimi decyzjami to pisz do mnie lub na forum a nie wypowiadasz się w takim tonie do mnie przy innych graczach.

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 3
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
25 minut temu, bialyJ napisał:

wiec napisalem na czacie: niezly powod XD

Po co takie bezsensowne komentarze?

Cytat

powiedzialem jedynie zeby się tak mocno nie spinała bo nie jest księżniczką

Zażalenie co do pracy admina składa się w dziale skarg, nie na serwerze przy wszystkich. Określenie "księżniczka" mogło ją jak najbardziej urazić.

Cytat

Uwazam że admin powinien poniesc jakies konsekwencje

Ja tak nie uważam.

Cytat

ordynarne zachowanie :)

Nie wiem, gdzie je zauważyłeś.

Odrzucam.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 9
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 4
  • 8 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.