Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eluwina, powiem wam, że jest chujowa pogoda (co?), deszcz cały dzień za oknem. Ogólnie to nudzę się.
No i wykminiłem pewną propozycję, aby na forum pojawiła się ranga dla każdego XD.

O chodzi? Więc tak:
[- Ranga nosiłaby nazwę: Katowicz, Stały KAT, Katujący, KatoManiak - Nazwa tak szczerze mnie nie obchodzi.
[- Opcją otrzymania takiej rangi byłoby: Złożenie podania w dziale rekrutacja. Zastosowanie się do wymagań, czyli; wymagana ilość postów, staż, godziny spędzone na forum. Taki no stały bywalec.
[- Zasady już sobie sami ustalicie, nie jestem w administracji, żeby wam cokolwiek narzucać.
[- Jak by się udało ustawić takiego pana w gajerku - "🤵" i pogrubić nazwę koloru użytkownika byłoby sztos.

Wydaje mi się że @ chmiel, który jest aktywny, chciałby się wyróżniać na forum. ( Jesteś dobrym przykładem mojej propozycji, musiałem cie wykorzystać XD)

Spoiler

A i jeśli polajkujesz moją propozycje, to czyli jak byś się z nią zgadzał :D Nie trzeba się wtedy wypowiadać.

Pozdrawiam i tyle. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.