Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:AWGANISTU

Nick admina banującego:EH

Data/Mapa:De_Mirage 12-21-19 08:54

SteamID:STEAM_1:0:2142893

Serwer (mod): only_de_mirage                              

Opis sytuacji:nic

Wycinek z konsoli:

Sourcebans https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:2142893&advType=steamid&Submit

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano (edytowane)

Jako, iż dostałeś tego bana ode mnie - wypowiem się tutaj krótko i na temat.

Już od wczoraj mi zgłaszano Ciebie, że czitujesz, że masz wh. Jeśli zmądrzejesz - usuniesz wszelakie wspomagacze, coś się pomyśli.

Pragnę dodać, że to już jest drugi raz, ponoć już mialeś u Nas bana. 

Pozdrawiam.

No to tak;

20:00 - Wbiłeś na serwer, pierwsza runda. Już afczysz, chociaż wbiłeś od razu na serwer.

20:22 - Okej, słyszałeś jak biegł, ale że tak powiem - strzeliłeś przedpremierowo, celownik Ci chwilowo zaczął drgać.

20:30 - Wbiegasz sobie jak gdyby nigdy nic na side, a ŻADNEGO infa nie dostałeś na komunikatorze pisemnym, jak i głosowym - po prostu biegniesz sobie, elegancko. Dobiegasz do Jungli - wychodził tam typ, Ty akurat użyłeś shifta.

21:15 - Tutaj idzie zauważyć, że wiesz że tu są - ale nie chcesz się chamsko patrzeć, no powiem Ci XD!

24:12 - Biegniesz migusiem z under'a na B, bo tam właśnie była bomba. Wsyzstko okej, ale dlaczego wymierzyłeś chwilowo typa przez ścianę? Jakbyś z góry zakładał, że on tam właśnie jest. - Byl tam właśnie przeciwnik. 

24:17 - XD Było ich tam dwóch, zabiłeś już jednego - lecisz dalej, wycelowałeś w gościa idealnie przez ścianę + wychyliłeś z prefire'm i walnąłeś mu głowę.

Tutaj przez pewien okres czasu zabijałeś bez żadnych podejrzeń, aczkolwiek po każdym swoim zabójstwie - biegałeś sobie na kosie, toootalnie wiedząc, że wokół nikogo nie ma i nikt Ci nie zagraża w tym momencie. Co też mnie dziwi.

27:31 - Wcelowałeś się z schodów w pałace, okej. Gdy z nich spadłeś, terrorysta przebiegł na drugą stronę, a Ty wycelowałeś przez te właśnie schody w niego - po prostu na chama poleciałes za nim celownikiemxD.

28:57 - Wybiegasz z conectora, terrorysta już był sam - znajdował się on na krzesełku. Wychyliłeś właśnie z conectora, poskanowałeś tam chwilkę boxy na midzie. Po kilku strzałach zacząłeś iść, momentalnie obróciłes się w prawo i walnąłeś noscope'a terroryscie na krzesełku. Po prostu - tak oxD!

29:00 - Po tej akcji terrorysci, a dokładniej to jeden z nich zaczął mówić, że, ekhm. - "Noo, kurwa, wszystkich wiedzą.- Wszyscy. Wiedzą co, gdzie i jak. Kurwa..." Tak powiedział.

Później zacząłeś sobie biegać ponownie będąc totalnie pewnym, po prostu sobie biegłeś - dobrze wiedząc, że wokół CIebie jest pusto, ale to już mniejsza. 

31:20 - Przeważnie CT'ki na tym A przebywali rzadko, aczkolwiek gdy poszli już 5 na side - zacząłeś kampić na rampie. Wcześniej jednak wbiegałeś sobie na pewniaczka, bo był tam co rundę jeden anty-terrorysta.

32:08 - Idealny prefire - momentalnie strzał. DODAM, że nikt infa Ci nie dał, po prostu wychyliłeś i cyk.

32:35 - Tu już nawet na mnie to było. Zrushowałem under'a, nie slyszałeś nic, aczkolwiek gdy coś tam Ci WH wskazało - cofnąłeś się, wymierzyłeś we mnie przez drewienko i momentalnie rozpętałeś full auto we mnie. XD Info też nie dostałeś, a słychać mnie nie było. Strasznie chamskie zagranie, poważnie. 

33:00 - Poleciałeś z banem. 

Edytowane przez darkii
  • Haha 4
  • Legenda
Opublikowano

Przejmuję demo za prośbą @ clixxu..

20:22 - Czysto

20:30 - Czysto

21:15 - +/-

24:12 - Czysto

24:17 - +/-

27:31 - +/-

28:57 - +/-

31:20 - Czysto

32:08 - Czysto

32:35 - Czysto

Gracz otrzymuje UB. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.