Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Dla wszystkich adminów stworzyłem poradnik, jak dobrze wypowiadać się w podaniach.

Zacznijmy od podstaw.

Żeby wypowiedzieć się w podaniu i nie otrzymać za to upomnienia powinniśmy określić się i podać minimum 3 powody.

Przykład:    

Jestem na TAK.                                                                                      Jestem na NIE.

+gt                                                                                                                   -słabe gt

+sm                                                                                                                 -liczne kary

+pomaganie graczom na serwerze                                                                 - konto pod podanie

Można dać też np. małe tak

+gt

+sm

- słaba aktywność

Na co zwracać uwagę podczas wypowiadania się w czyimś podaniu oraz na czym możemy oprzeć nasze + lub - ?

1. Gametracker.

2. Zachowanie na serwerze.

3. Aktywność głosowa na serwerze.

4. Aktywność na forum.

5. Kary > wchodzimy na sb.katujemy.eu i w wyszukiwarkę wpisujemy sid lub nick gracza, który składa podanie. Wtedy sb wyświetli nam wszystkie jego kary.

6. Spełnione wymagania.

7. Wygląd, treść podania.

8. Czy osoba składająca posiada doświadczenie na randze admina.

• Lubię to! 4
  • Haha 2
  • 1 rok później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.