Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałbym wam pokazać mój owoc pracy w Niemczech.

Dorobiłem się zbierając pyry w polu na niemieckiej posiadłości Volarbergów.

Zbierałem te ziemniaki około 13 lat, więc proszę abyście uszanowali moją ciężką i żmudą pracę!

Mianowicie, wracając do sedna tematu, 15 Grudnia 2019 roku ukończyłem moje dziecko. Lanos'a w gazie kupiłem od garstki nadętych żółto dziobów, którzy jedne co mieli w głowie to kokainę i heroinę.

Lanos lanos, jest twardy jak kabanos.jpg

Nie było to lada wyzwanie kupić tak piękne i zadbane auto, od tych skośnookich kabanosów, lecz udało mi się to. Sposób na zakup tego auta był wręcz banalny, wykonałem szybki telefon do agenta Roberta Lewandowskiego i umówiłem się na spotkanie, sam Robert po zakupie przyznał, że chętnie zamienił by swoje gruchociarskie ferrari, na taką bombę na dziewczyny.

Jednak ja jestem człowiekiem konsekwentnym i zamkniętym w sobie i powiedziałem mu "Wypier****" YYY miałem na myśli "Kolegę to jest moje jedyne rodowite dziecko" Na co Robert "No to możesz Kompaki mi sprzedasz?" Nie ukrywam, troszkę mnie tym przekonał i sprzedałem mu kompaki, dlatego auto jest fabryczne, ale nie jest w 100% stanie, jednak Kompaki w Lanosie to jak 2x Maybachy u Rydzyka.

Chwilę po zakupie Lanos'a, postanowiłem z Dwayne Johnson Go podrasowaćtsgq7a9jgmsy.jpg

Dwayne jak to Dwayne, wziął i rozpierdzielił przednią maskę tego zacnego auta i wpakował tam swoje TwinTurbo V8 z Ferrari i oto powstało to dziecko:

Parametry techniczne: 

Silnik: TwinTurbo V8 4,2L  

Moc: 875HP                       

Moment obrotowy: 1030nm

Kolor: Domestosowy          

Lanos lanos, jest twardy jak kabanos — kopia.jpg

Auto zostało przeze mnie wystawione na aukcję, więc jak ktoś jest chętny to zapraszam na pw.

Cena wywoławcza to zaledwie 150tys złotych.

• Lubię to! 3
  • Haha 3
Opublikowano

Można zamknąć, samochód został sprzedany. Pozwolę sobie dodac określenie - Niemiec płakał jak sprzedawał. 

8y3niwH.png

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Hermann Rein Fuhrer-Stock napisał:

@ Jase Dlaczego ty prowadzisz? 

Ponieważ jestem szczęśliwym nabywcą nowego lanosa. 

• 5 tygodni później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.