Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z Serwera - Meow. 
2.Imię - Michał 
3.Wiek - 25
4.Staż na serwerze - Meow1   oraz   meow2  razem 12104 minuty ( prawie 202 godziny )
5.Doświadczenie w adminowaniu :  +- 12 miesięcy
6.:Znajomość Sourcemoda (0/10): 10/10

7.Czy byłeś już adminem?: Tak, każdy mnie tutaj bardzo dobrze zna.

8.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Przeważnie godziny poranne jak również nocki. Ile czasu ? Na pewno wymaganą ilość godzin + zawsze coś extra
9.Dlaczego Ty? -  Podjąłem decyzję o powrocie z racji takiej, że nie ma administracji w godzinach nocnych czy tam rano, gdzie gram ja i duża ilość osób.   Moim głównym atutem zapewne będą godziny w jakich przesiaduje, gdzie reszty administracji nie ma z powodów oczywistych i serwer rządzi się wtedy swoimi prawami gdzie garstka osób udolnie niszczy rozgrywkę innym .
10.Posiadasz mikrofon?:  Tak

12.Kontakt - Steam ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198024353717/ ) / Forum  zapraszam 

13.SID - STEAM_1:1:32043994

14.Konto Prime -  Tak
15.Akceptujesz Regulamin admina: Tak

16.Akceptujesz regulamin serwera:  Tak

@ cloudn Nigdy żadnej szansy nie zmarnowałem i byłem adminem na arenie calutki czas kolego. Sprawy papierkowe zmusiły mnie jedynie do wypełnienia formalności więc jest to podanie. Także we we mi tu . Admin retake tylko był do pomocy jak nikogo nie było. Mirage - sytuacja życiowa się lekko zepsuła ale powoli wychodzę na prostą 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Oj Miałek.. lubię cię, ale ile ty już adminów miałeś.. :/

Wszystko jest spoko,

+ wiek

+ doświadczenie

+ SM

itd..

Mogę być na tak.. ale jeśli dostaniesz kolejną szansę, którą zmarnujesz to następnym razem nie będziesz miał mojego poparcia :/

Powodzenia.

@ Meow.bardziej mi chodzi o admina na mirage, czy retaku ale nevermind xD :cryingg:

• Haha 1
Opublikowano

będę na Tak

+wiek

+doświadczenie

+ogarnięty 

+SM

-ta przygoda z adminami i rezygnacjami...

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.