Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick{SaveMe} xanax ➸ lil Peep

2. Imię: Adrian

3. Wiek: 24

4. Staż na serwerzehttps://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.71:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu: Tak, 2 tygodnie swój serwer. ale dużo pracy. oraz na dwóch innyvh serwerach. ale po około tygodniu postanowiłem odejść, bo dużo akcji się działo tam. 

6. Znajomość sourcemoda: 6

7. Czy byłeś / byłaś już adminem ? : Tak. napisałem to w punkcie numer, 5.

8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Cały czas. Jestem dosyć często. każdy mnie kojarzy. w tym Admini. 

9. Dlaczego Ty?: Posiadam Mikrofon, studyjny. Jestem dzień i noc. zawsze wtedy kiedy nie ma Admina. lecz piszę do Hadesa ale przeważnie go nie ma. Albo dzwonie do Wojtasa na telefon. Ale albo śpi, albo coś robi. Kilka osób mi mówiło, żeby ja spróbował na Admina. to próbuje

10. Posiadasz mikrofon?: Tak, Studyjny, dobra jakość dzwięku, brak szumów.

11. Kontakt:  e-mail: [email protected] .  / tel: 575-668-215 . / steam: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=349385534&token=g0sM2ypl

12. SiDSTEAM_0: 0: 174692767

13. Posiadasz konto Prime?: Tak. całe konto steam jest moje od początku, nie jest kupowane.

14. Akceptujesz regulamin admina?: tak 

15. Akceptujesz regulamin serwera?: tak

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.