Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gothic_Logo.png.541d4b8a71823e85cb7df323443d7d14.png

Jeżeli powiem, że każdy z was kojarzy Gothic'a, to na pewno nie będzie nadużycie.

Gra, która ma tak wielu miłośników, oraz hejterów doczekała się swojego remake'u.

Studio THQ Nordic podjęło się odnowienia pierwszej części gry, nie skończyło się to jednak tylko na inicjatywie.

Nie dawno na Steam'ie zostało udostępnione krótkie, 2 godzinne grywalne demo.

Każdy, kto posiada chociaż jedną część gry w swojej bibliotece STEAM ma dostęp do Teaser'a.

EzgmU2f.png

Dla przypomnienia.

Gothic składa się z trzech oficjalnych części:

Pierwsza część, popularnej trylogii ujrzała światło dzienne w 2001 roku i jak na tamte czasy była zdecydowanie, grą wartą uwagi.

Gothic 2 Noc Kruka - według wielu uznawana za najlepszą część z powodu kapitalnej fabuły, pojawił się pod koniec 2002 roku.

Ostatnia część, zadebiutowała w 2008 roku, wiele osób narzekało na monotonną ścieżkę zadań oraz, że linia zadań jest schematyczna.

Powstała jeszcze czwarta "nieoficjalna" część gry, ale powiedzmy sobie szczerze, nikt kto miał jakąkolwiek styczność z  Arcanią, nie traktuje jej jako oficjalnej kontynuacji przygód Bezimiennego po trzeciej części.

Gameplay.

Na koniec dodam, że nie jestem żadnym redaktorem, więc nie oczekujcie czegoś niesamowitego. Temat napisałem z powodu sentymentu, jaki mam do tej serii. Więc proszę bez hejtów :(

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Gothic nigdy jakoś super nie przypadł mi do gustu i w sumie to nie rozumiem czemu Polacy mają takiego bzika na jego punkcie :D

Ale patrząc na poprzednie części, to nie ma to nic wspólnego xD Bardziej to wygląda jak ELEX.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.