Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

851570973_PODLUP3.png.1b61b3e4ec0fcb3648c0d177aebbe2ae.png

Hello ludzie!

Witam Was w kolejną środę, a tym samym w kolejnym wydaniu "Pod lupą". 

Kto tym razem pod nią trafił? Dzisiaj padło na jednego z właścicieli Retake Only Pistol - @ Meow..

Dobry człowiek, robi swoją robotę i dobra mordka aby porozmawiać:default_wink:

Lubie, choc ciezko z nim czasem.

Wspaniały człowiek z którym można pogadać o wszystkim. Mimo różnych sytuacji, zawsze pogodny i z humorem. Często dla dobra innej osoby poświęca samego siebie.
KC GO W CH*J

W porządku chłopak, gdy się go nie wkurzy.

Troszkę przypomina małą dziewczynkę, ma jakiś cel, ale jak coś mu się nie spodoba, to składa broń.

Gadaliśmy trochę, spoko ziomek. Jak chce, umie być miły, kulturalny i wyrozumiały

@ Meow. - bardzo pozytywna osoba, można z nim posmieszkowac, ma dobre kampy na ph haha! Pozdrawiam!

Wydaje się być osoba odpowiedzialną, zawsze skłonną do pomocy dla innych. Ma poczucie humoru, nie jest "sztywny" i wydaje mi się, że można z nim o wszystkim pogadać

Michał to jeden z najbardziej w porządku dla mnie osób, zawsze z nim da się pogadać i jak coś trzeba to jest skłonny do pomocy. Ogólnie moja mordeczka!

Nigdy z nim nie rozmawiałam ani nie grałam, więc zbyt wiele o nim powiedzieć nie mogę. Kojarzę go jedynie z wyzwania na wyzerowanie duszkiem piwa, chłop ma przyłożenie haha

Meow? Na początku wydawał się być w porządku, ale po pewnym czasie zaczęło mu odbijać, nie wiem czemu, ale to co robił nie było zbyt stosowne. Wg mnie odbiło mu trochę za bardzo, niby spoko gościu, ale za bardzo porywczy i za dużo by chciał, czego nie może:default_smile:

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Witam 

Dziękuję :

-organizatorce @ Awika. za stworzenie czegoś takiego.

-Wam, moi mili za wyrażenie swojej subiektywnej opinii na temat mojej osoby.

Nie ukrywam, miłe słowa zawsze podnoszą na duchu w najtrudniejszych momentach życia. A nie miłe, budują charakter. Także plusik dla każdego z was.

Jestem pewien kilku osób, które się tu wypowiedziały, ale skoro anonimowo to anonimowo.

@ clixxu.. Ty Bartuś leć do przodu pełną parą i nie zważaj na przeciwności losu.

Odemnie to na tyle . 

Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia

:cat2:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.