Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otrzymałem bana  na COD 801 i akurat musiałem spadać.Gdy wróciłem  wszedłem na cs'a  i nie miałem już bana widocznie zmieniło mi się IP

tak więc wychodzę z cs'a i usunąłem te ss'y  gdyż myślałem że była pomyłka i że nie są już potrzebne lecz wchodzę 2 raz na cs'a i otrzymałem bana "Wstaw 5 ss'ów na Katujemy.eu" Tak wiec wstawiłem lecz nie otrzymałem UB gdyż ss'y były ok ale  nie miałem UB z poprzedniego(tego co myślałem że pomyłka była).Tłumaczę się że nie mam tych ss bo myślałem że jest pomyłka i że już mogę wchodzić na cs'a lecz od tej pory dostaję bana "AB"

Nie rozchodziło by mi się o to ale mam Mega Premium  1 rank i 320 lvl Imperatora.Dawałem już wcześniej ss'y 3x i miałem UB...Proszę o rozwiązanie tego "konfliktu" że tak to nazwę...

Opublikowano

Powiem ci krótko i na temat. Wstawiłeś 3 razy ss'y. Twoich banów jest 9 aktywnych + jeszcze nawet moich ss'ów nie wstawiłeś więc o czy tu mowa. A 9-3 = 6, 6 Banów ci nagle nie zniknęło. Koniec tematu Brak UB.

Opublikowano

1. Jest taka opcja ,,Edytuj,,

2. Słyszysz samego siebie ??. Nie wstawiałeś bo zapomniałeś ?? Nie wstawiałeś bo było widać WH + zmieniałeś sobie IP. 

Koniec.

Brak UB !!!

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Opublikowano

Przepraszam że w zamkniętym ale chcę coś dodać i wyjaśnić. Wersję ze zmiennym ip wymyśliłeś gdyż ja to napisałm w twojej prośbie o UB. Kolejna sprawa gdyby faktycznie było jak mówisz to byś nie grał na aktywnym rano tylko od razu wyjaśnił sprawę. 3. Obejrzałem twoje demka kolego nic ci nie pomoze jesteś spalony i obyś wiecej się tu nie pokazał bo dostaniesz bana na każdym serwerze jakim zostaniesz spotkany. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.