Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:The.Fastest ;#

Nick admina banującego: Damianciu

Data/Mapa: 08.12.2019 | de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:56582052

Serwer (mod):  ★ Katujemy.eu ★ 5 MAPS • !ws !gloves...                         

Opis sytuacji: Podczas rozgrywki na mapie de_mirage znajdowałem się przy rampie od strony terrorystów i nagle otrzymałem kare czasową (na zawsze). Trudno mi cokolwiek tutaj opisać bo zdziwiła mnie owa sytuacja. Warto dodać, że w przypadku banowania gracza dając powód WH przydałoby się robić graczowi SS'y żeby miał jakiś dowód na to, że kara jest niesłuszna. Mi niestety nie zrobił SS'ow przez co nie mam za bardzo jak udowodnić, że nie używałem wspomagaczy. Mogę jedynie liczyć tutaj na to, że administracja mi uwierzy bo myślę, iż mając ponad 3000h w csgo nie posunął bym się do sciągnięcia i odpalenia jakichkolwiek czitów bo poprostu byłoby to bez sensu. A co do fake laga to trudno mi to opisać bo nie wiem jak to wygląda ale jeśli chodzi o lagi czy klatki jakieś to jest to spowodowane najprawdopodobniej tym, że serwer jest obciążony i już nie jeden gracz narzekał na to.

PS. Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby o ub.

Pozdrawiam !

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. (Nie wiem czy o to chodzi ale po otrzymaniu kary tylko to mialem w konsoli)

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a: http://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:56582052&advType=steamid&Submit

Edit. Podesłałbyś mi to demko bo sam jestem ciekaw tych akcji ? 

• Haha 1
  • Inwestor
Opublikowano

Się nie tłumacz gdzie stałeś fakt jest taki że latasz odpalony i masz VACA na steamie. 

Rozpiszę to jutro bo dzisiaj jestem zajęty mam na to 24h. 

Jak byś nie wiedział SS'y są tylko w 1.6.

Dziwnie grasz całą grę nienaturalnie.
3:15 - Patrzysz przez ścianę na typa zza zakrętu. 
4:38 - Wyczekujesz.
5:01 - Dziwna akcja wchdzisz wcelowany ale moze to być skill.
5:05 - Celujesz na niego i to jak kuca skąd o tym wiedziałeś?
5:22 - Prefire.
6:18 - Czekasz na PAWCIA.
7:44 - Ostrożnie wychodzisz na TT jest to generalnie nienaturalne zagranie bo wiesz ze oni tam są i nie chcesz wychylać.
8:32 - Wchodzisz znowu wcelowany i to na mida.
10:25 - Wychodzisz wcelowany i tylko na niego czekasz.
13:09 - Dziwna akcja.
16:37 - Wcelowany.

Czit zostanie czitem.

@ clixxu. łąp :xhr:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.