Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ENVYUS KennyZez

Nick admina banującego: SQUeZ

Data/Mapa: 20:09 / 08-12-19   The Mirage

SteamID: STEAM_1:1:420679302

Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | Only Mirage • 128TR • [...                  

Opis sytuacji: Nie wiem co w mojej grze było podejrzanego normalne fragi wszystko szło dobrze fragi siadały jeden po drugim i tu nagle ban za posiadanie aima bo paru pod rząd trafiłem w głowę. Już całkiem długo gram na tym serwie i jest naprawdę spoko, jestem 4 w topce i nie chce aby poszło to na marne.

Wycinek z konsoli: Nie wiem o co z tym wycinkiem chodzi ale na poprzednim innym serwie w tej kolumnie było trzeba dać linka do sourcebansa więc podam ----> http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:420679302&advType=steamid&Submit

Opublikowano

No to zaczynamy :). Na szczęście za dużo udowadniać tutaj nie muszę.
10:38 za szybko zaczynasz strzelać do gościa w oknie. Nie mogłeś wiedzieć, że on tam jest. Odrazu po tym idziesz tam i ze śmiesznym sprayem pickujesz.
14:30 ciekawy ten strzał z awp. 
15:06 znowu ciekawy strzał z awp
16:45 ciekawe wychylenie.
22:25 no nie za szybko ruszasz tym celownikiem?
25:15 znów za szybko strzelasz 
Jak dla mnie jesteś spalony. Masz movement bota a strzelasz kosmicznie. Po prostu nowy talent polskiego Csa. Reszte zostawiam już wam. Wybrałem tylko najciekawsze momenty. Resztę zostawiam wam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.