Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wpadłem przed chwilką na taki pomysł, który daje nam na starcie ( Teraz mam 2 propozycje ).

1. Daje nam na starcie wybór klas :

NP.

Grubas - PIsiada 120 HP, ma - 20% szybkości 

Skoczek - Posiada 700 grawitacji ( 800 standardowo )

Złodziej - Na start ma szansę ( np. 1/15 ) wylosować broń z kilkoma kulami. np. Deagle - 2 naboje, USP - 3 naboje, Glock - 5 nabije.

Szybcior - Na start jest szybszy od pozostałych o 15 lub 20 %

Gangster ( Vip ) Tutaj nie mam żadnego pomysłu co można było by im dać na start.

Mafiozo ( SVIP ) Tutaj nie mam żadnego pomysłu co można było by im dać na start.

2.Drugą propozycją jest takie coś, że za każde zabójstwo dostajemy szlugi, za te szlugi moglibyśmy ulepszać sobie nasz lvl postaci. Max'ymalna liczba lvl np. 50. Każdy większy lvl daje nam to że nasze statystyki postaci są coraz lepsze.

3.Moją trzecią propozycją jest, wybór klas:

Grubas - Na start ma 120 HP, ma - 20% szybkości 

Skoczek - Na start ma 700 grawitacji ( 800 standardowo )

Złodziej - Szansa na wylosowanie broni ( Glock,USP,Geagle )

Szybcior - Na start ma + 20 % szybkości 

Gangster - Brak pomysłu

Mafiozo - Brak pomysłu

W tej propozycji również ulepszamy postać za szlugi. PO wyborze danej klasy możemy ulepszać tylko to co dana klasa posiada.

Grubas - Możemy ulepszać tylko HP.

Skoczek - Możemy ulepszać tylko grawitację + po 20 pzm ulepszenia dostajemy prezent ( smoge ) :)

Złodziej - Możemy ulepszac tylko zwiększenie szansy na dostanie broni, i teraz mam taki pomysł, że w chodzimy sobie w menu postaci i mamy ulepsz. I do wyboru mamy 

- Szansa na dostanie Deagla ( na sam początek myślę że była by to szansa 1/40 )

- Szansa na dostanie USP ( na sam początek myślę że byłą by to szansa 1/35 )

- Szansa na dostanie Glock'a ( na sam poczętak myślę że była by to szansa 1/30 )

I teraz może się pojawić pytanie, a co jeżeli zrespią nam się 2 bronie pod rząd ?? już tłumaczę, jeżeli była by taka sytuacja wyświetliło by nam się takie menu:

Wylosowałeś broń:

1.Deagle - 2 naboje 

2.Glock - 6 naboi 

wybór należał by do gracza, jeżeli nacisną by 1 wybrał by deagla z 2 nabojami, a Glosk by znikną.

Szybcior- Może ulepszać tępo chodu.

Gangster - Nie mam pomysłu

Mafiozo - Nie mam pomysłu

4. Dostępne były by również klasy dla CT. Podam je, ale najpierw oceńcie tę propozycję.

Dziękuję.

Opublikowano

Milion propozycji na dzień ;_;. To jest tylko Jailbreak, nie róbmy jakiś dodatkowych ulepszeń co dzień. bo w końcu z tego nic nie wyjdzie.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona. To nie jest nikomu potrzebne do szczęśćia

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.