Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Kapsel ;]

Nick oskarżonego:Mr_Ślepy

Przebieg sytuacji: powiedzcie mi czy gdzies na forum jest napisane ze ss-y musza byc spakowane razem ??

co mu przeszkadzalo ze kazdy z ss-ow jest wrzucony osobno ??

niedosc ze nie moge sobie zagrac to jeszcze musialem jakiegos zakichanego rara sciagac ;/

czlowieku ja nie mam czasu na takie pierdoly, mialem chwile czasu przed praca zeby sobie pograc, a ty jeszcze masz problem ze ss-y nie sa spakowane razem

sory bardzo ale nie potrafie tego zrosumiec bo pierwszy raz od 10 lat gry w cs-a spotykam sie z czyms tak bezsensownym

Dowody:prosze oto linki do tematu na forum

http://katujemy.eu/index.php?/topic/4020-onlydd2-kapsel/

Opublikowano

I teraz powiedz mi czy mam to przyjąć jako coś poważnego czy po prostu wybuchnąć śmiechem na tą bezsensowną skargę. Napisałem jasno i wyraźnie SS mają być spakowane w paczke i koniec tyle w temacie i z tego co widzę ucieka ci czas ;) 

Opublikowano

czlowieku teraz to ja musze juz isc po syna do szkoly

wiec gratuluje za pozbawienie mnie mojego jedynego czasu na gre w dniu dzisiejszym 

z fartem hlopcze

• Właściciel
Opublikowano

Skoro kopiujesz wzór to i zjedź na dół, doczytaj informację.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.