Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NarkeS (goboosting.pl)

Nick admina banującego: Yamnik

Data/Mapa:  28.11.19 (mapy nie pamiętam) około 21 godz.

SteamID: STEAM_0:1:221034464

Serwer (mod): BaseBuilder                            

Opis sytuacji: Blokowałem respa,ale dało się wyjść i dostałem bana za to. Ktoś miał ból dupki,bo nie umiał tego przejść i poszedł po admina.Ja tłumaczyłem adminowi,że dało się wyjść ale dostałem bana Pernamentnego.

Pozdrawiam, NarkeS

Opublikowano

Okay Więc tak

Wchodzę na serwer i widzę jak umyślnie blokujesz respa, bo wtedy sam budowałem już bazę i byłem troche na serwerze oraz  awanturowałeś się z innymi graczami. Ani jednego słowa nie powiedziałeś na temat, że dało się z tamtąd wyjść. Dlatego dostałeś bana :D

Pozdrawiam   

PS: mój nick to YamiK nie Yamnik

@ NarkeS tak za umyślne blokowanie respa perm, nie przypominam sobie żeby inni wtedy blokowali gdy byłem na serwerze a napewno nie banowałem na 30minut.

@ Karcok http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20191128-202533-1970152533-bb_castle_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip

6 minuta demka 28.11.2019

Opublikowano
1 godzinę temu, IMean napisał:

@ YamiKwyjaśnij sytuację

Nie ma co opisywać. A co tego,że się awanturowałem to jakiś dzieciaczek już po rodzicach jechał ale akurat mi bana musiałeś dać

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, YamiK napisał:

Okay Więc tak

Wchodzę na serwer i widzę jak umyślnie blokujesz respa, bo wtedy sam budowałem już bazę i byłem troche na serwerze oraz  awanturowałeś się z innymi graczami. Ani jednego słowa nie powiedziałeś na temat, że dało się z tamtąd wyjść. Dlatego dostałeś bana :D

Pozdrawiam   

Ale perma ?! za blokowanie respa inni też perfidnie blokowali ale dostali na 30 min bana

Edytowane przez NarkeS
Opublikowano
43 minuty temu, YamiK napisał:

Okay Więc tak

Pozdrawiam   

@ NarkeS tak za umyślne blokowanie respa perm, nie przypominam sobie żeby inni wtedy blokowali gdy byłem na serwerze a napewno nie banowałem na 30minut.

@ Karcok http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20191128-202533-1970152533-bb_castle_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip

6 minuta demka 28.11.2019

Ale tylko mam pytanie. Dlaczego nie moge na inne serwery od Katujemy.eu wejść ? a mam bana tylko na BB

• Legenda
Opublikowano
36 minut temu, NarkeS napisał:

Nie ma co opisywać. A co tego,że się awanturowałem to jakiś dzieciaczek już po rodzicach jechał ale akurat mi bana musiałeś dać

Skarga odwołanie dotyczy Ciebie, więc nie zmieniaj tematu.

Ban permanentny zostaje, z racji tego iż wszedłeś na aktywnym banie na serwery Katujemy.eu

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.