Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: r a v e 

Nick admina banującego: nie pamiętam, coś na H

Data/Mapa: 27/11 Mirage

SteamID:  STEAM_1:0:71293728

Serwer (mod):            5maps csgo                 

Opis sytuacji: gram jak nigdy nic po stronie CT, stoje sobie a w zasadzie kampie i bez powodu kick, wchodze poraz kolejny tym razem juz ban,

odpowiedz "pseduo admina" na to, że zmieniam skiny. 

Typie jesteś śmieszny, daj demo gdzie zmieniałem skiny i potwierdź swoje słowa :) 

Wycinek z konsoli:

Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
**** Panel  has fill-parent-flow for height, but isn't in a flowing down or up layout
Connecting to public(91.224.117.21:27125) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 91.224.117.21:27125
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU

Jest to odwołanie a zarazem skarga na tego "pseudo admina" bo nadużywa swoich obowiązków. 

Opublikowano
Cytat

a w zasadzie kampie i bez powodu kick

L 11/27/2019 - 17:40:31: [basecommands.smx] "Henbleidd<396><STEAM_1:1:20522124><>" kicked "r a v e<400><STEAM_1:0:71293728><>" (reason "skiny po smierci")

Czytanie nie boli.

Cytat

Jest to odwołanie a zarazem skarga na tego "pseudo admina" bo nadużywa swoich obowiązków. 

Od decydowania, czy admin nadużywa swoich uprawnień nie jesteś Ty. Swoje bezsensowne wypowiedzi zachowaj dla siebie. ;*

Cytat

Typie jesteś śmieszny, daj demo gdzie zmieniałem skiny i potwierdź swoje słowa :) 

Grzeczniej, bo masz tyle do powiedzenia co jest jego zadaniem, co nic. 

@ Henbleidddowody, demko z rozpisanymi minutami. :>

Opublikowano (edytowane)

ban na dwie godziny za tekst w moja strona w stylu gdzie ten zjebany admin czy pseudo admin jak minal Ci 5 minutowy ban za wybieranie skinow ( wczesniej dostales kicka )

ehh @ NeQ.ok

19:30 do 20:05 ( kick w tym momencie ) stałeś na respie na afku, wykonując na tyle szybka zmianę broni zgaduję na Q, że gra nie wyłapała animacji za to dźwięk już tak i oglądałeś broń co tak samo jest zwykłe dla zmiany broni. tu powinien być kick za afk

21:50 do 22:30 takie samo zachowanie.

powodowy kicku i banu 5 minutowego powinno być afk ( bot nie złapał afk z powodu zmiany broni )

po 5 minutach wróciłeś i od razu z tekstem do mnie gdzie jest ten pseudo admin, jak sam się przyznałeś. 

demko

nie muszę się odnosić, ale zrobię to. @ raveeepolecam zapoznać się z taryfikatorem, kick/ ban na 5 minut. Gdybyś to zrobił nie wiem po 10 minutach spoko był by ponownie kick, ale nie wróciłeś nie grałeś nawet całej rundy i to samo. Tu reakcja mogła być tylko jedna.  A to co pisałeś na u@ i na czacie jest w logach i dostałeś upomnienie, że kolejne takie zachowanie skończy się banem na 5 minut

Edytowane przez Henbleidd
  • Lubię to! 1
Opublikowano

hahahahaha :D Mogłem tak napisać bo chyba taki jesteś ale niestety nie napisałem, że jesteś "zjebany", tylko, że jesteś pseudo adminem :) 

może pokażesz co Ci napisałem na u@, wytłumaczenie tego niby afk, gdzie normalnie grałem i nie musiałem iść rozbrajać paki :)

dobra rozumiem kicka, ale proszę Cię ban od razu na 5 min po czym? no po czym? 

Jak miałem zareagować na bana bez podstawy? Nawet Cię nie przezwałem jak to wcześniej powiedziałeś od "zjebanego", próbujesz się teraz wybielać i taka jest prawda. Mam nadzieje, że Twój "szef" ma głowe na karku i oczy otwarte :) z fartem

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.