Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie obijając w beczkę tylko mówiąc konkretnie.

1. Proszę dać mi i do Regulaminu jasną odpowiedź. Czy Bezruch ( zwykły ) trzeba odwoływać ?

2. Proszę dać mi i do Regulaminu jasną odpowiedź. Jeżeli zwykły bezruch musimy odwołać to po co jest bezruch do odwołania ?

3.Czy CT może wydać takie polecenia ( wprowadzić w błąd? ) Po otwarciu się waszych cel idziecie do terrarium i macie bezruch. Macie zakaz wychodzenia z celi. ( ci TT co poszli do terrarium giną )

4.Play mówił, że wgrał nowy wygląd FD. Wcale tak nei jest TT ma nadal zielony strój.

5.Jest Bug/crash Zabaw - KillDay, Berek

6.Czy jeżeli zwykłe polecenie jest do odwołania to znaczy że jeżeli powiem : PO otwarciu cel krok przed cele i bezruch z założoną czapką Krowa na kucaka patrząc się maks w dół.

Czy to znaczy, że polecenia do odwołana to :

-Bezruch

-Kucak

-Patrzenie się w dół

-Czapka

7.Czy każde polecenia CT musi odliczać ??

Proszę dać na to jasną odpowiedź a nie owijać w bawełnę.

Opublikowano

Witam, nie obijając w beczkę tylko mówiąc konkretnie.

1. Proszę dać mi i do Regulaminu jasną odpowiedź. Czy Bezruch ( zwykły ) trzeba odwoływać ?

2. Proszę dać mi i do Regulaminu jasną odpowiedź. Jeżeli zwykły bezruch musimy odwołać to po co jest bezruch do odwołania ?

3.Czy CT może wydać takie polecenia ( wprowadzić w błąd? ) Po otwarciu się waszych cel idziecie do terrarium i macie bezruch. Macie zakaz wychodzenia z celi. ( ci TT co poszli do terrarium giną )

4.Play mówił, że wgrał nowy wygląd FD. Wcale tak nei jest TT ma nadal zielony strój.

5.Jest Bug/crash Zabaw - KillDay, Berek

6.Czy jeżeli zwykłe polecenie jest do odwołania to znaczy że jeżeli powiem : PO otwarciu cel krok przed cele i bezruch z założoną czapką Krowa na kucaka patrząc się maks w dół.

Czy to znaczy, że polecenia do odwołana to :

-Bezruch

-Kucak

-Patrzenie się w dół

-Czapka

7.Czy każde polecenia CT musi odliczać ??

Proszę dać na to jasną odpowiedź a nie owijać w bawełnę.

1. Kazdy bezruch trzeba odwoływać!!

2. Na bezruchu aż do odwołania nic nie możesz robić, a na bezruchu możesz wszystko robić prócz 'chodzić'.

3. CT może wprowadzać w błąd TT, tu trzeba słuchać ze zrozumieniem.

4. Nie rozumiem -,-

5. Wiemy, winny jest nowy HLDS zmienimy znów na stary dziś lub jutro

6. nie wiem czy obaj nam o to samo chodzi ale jeżeli tobie chodzi o to że mają się patrzeć maxymalnie w dół z założoną czapką myszka i odwołasz im bezruch to nie znaczy ze odwolales im wszystkie nakazy, zakazy tylko maja nadal sie patrzec na kucaka maxymalnie w dół.

7. Zależy od prowadzącego.

Opublikowano

"4.Play mówił, że wgrał nowy wygląd FD. Wcale tak nei jest TT ma nadal zielony strój."

:huh:  :huh:

+ ^up Play wszystko ładnie napisał.

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.