Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Henbleidd
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Henbleidd
Opis sytuacji: Dziś otrzymałem muta po czym bana on Pana Henbleidd po sytuacji  zapytałem się " czy ty jesteś Ukraińcem bo tak zaciągasz ??" odpowiedz Pana Henbleidd "coś w stylu jak ich nie nawidzę" moja odpowiedz "to co ty nie nawidzisz swoich" po czym słyszę od Pana Henbleidd "obraza admina i" i dostałem 30 min po czym napisałem kilka razy na czacie !admin od czapy i jakieś 15min później dostałem bana chciałem mu odpuścić tego muta ale ban . Napomknę że kila dni wcześniej za zażartowanie sobie z Pana Henbleidd że stuleja dostałem muta bo ciągle jak nie ma Ani to jest inna ciągle jest cieplutki itd ,dla tego zażartowałem więc jak jestem adminem to nie mam poczucia humoru i zawszę mogę zwalić że obraza admina ?? wydaję mi się , że jednak tak to nie działa ,widać kolega się na mnie uwziął za tą stuleję ,ale nie oszukujmy się jak ktoś mówi że jestem gruby a nie jestem nie przejmuję się chyba =), jestem otwarty  na rozmowę w większym gronie o tym na ts np bo pisać można różne rzecz bo kolega chyba zapomniał jak działa administracja , kiedyś admin był dla serwera i dla ludzi a nie jak milicja szuka na siłę regulaminu by kogoś ukarać admin powinien uczyć nie karać karze się w ostateczności ,a załatwia swoje prywatne sprawy bo czyjaś opinia mi nie pasuję jest wolność słowa bym bardziej nie wydaje mi się by padły tam słowa obraźliwe wiec pytam kolego co ty chcesz ???  może w tym wkurwieniu i pośpiechu czegoś nie dopisałem ale jestem otwarty na konfrontacje jak by co nie mam nic do ukrycia . pozdrawiam i żałuję bo nie potrzeba takich banalnych sytuacji by sobie ludzie głowę zawracali bo to banał ale chciał bym to wyjaśnić .
SteamID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 22.11.2019 coś koło 18.00
Dowód (ss/demko):

Opublikowano
3 godziny temu, SzajbaTriceps napisał:

Dodam jak nie to robimy KatujemyMMA i po sprawie :]

Mocne słowa, poproszę warna dla tego Pana. Dodatkowo wnioskując po twoim zachowaniu co adekwatne jest pewnie do młodszego wieku i wnioskuję, abyś te mma to sobie zrobił ze szlaczkami zadanymi na weekend.

Wystarczy mieć chociaż 1IQ, aby wejść na:

http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:8168686&advType=steamid&Submit

Zbanowany przez Administratora: CONSOLE, gdzie na 5 MAPS dostęp do konsoli mają:

Właściciele: @ NeQ. | @ Erwin,

Opiekunowie: @ Nati oraz @ BinaR,

Egzekucję wykonałem natomiast JA :)

Na siłę próbujesz się dopierdolić do @ Henbleidd,  a twoja lista mutów wygląda tak:

http://banserwina.xaa.pl/index.php?p=commslist&advSearch=szajbatriceps&advType=name

Twoja nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu w dużym tego stopniu, ale tą nadgorliwością można nazwać angażowanie się w maksymalne wkurzenie właśnie tego administratora. Dam Tobie jedynie logi z jednego dnia, które są skierowane do wyżej wymienionej osoby:

[Nov 22 |17:43:08| 2019] BLUEFACE 💀 (STEAM_1:0:48750424): HENIEK DO LEPSZYCH NO TAK

[Nov 22 |17:43:12| 2019] BLUEFACE 💀 (STEAM_1:0:48750424): 16-14 TERAZ ZROBIŁEŚ

[Nov 22 |17:43:13| 2019] BLUEFACE 💀 (STEAM_1:0:48750424): NO PIEKNIE

[Nov 22 |17:43:28| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): o nie sspierdzieliłem xD

[Nov 22 |17:43:32| 2019] BLUEFACE 💀 (STEAM_1:0:48750424): XD

[Nov 22 |17:43:40| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): ty wiesz co xD
[Nov 22 |17:50:10| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): !admin od czapy
[Nov 22 |17:50:36| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): @u zgłaszam admina od czapy \
[Nov 22 |17:52:30| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): zdąże sie napić ale Heniek nie wychodz na miesto już cała cwks cię szuka
[Nov 22 |17:56:36| 2019] SzajbaTriceps (STEAM_1:0:8168686): !admin rasista nie lubi ukraińców

Wyżej wymienione prowokacje można podsumować jedynie tak.. To nie jest nawet śmieszne- ty po prostu jesteś żenujący. 

Skarga jest tak naprawdę na mnie, za co CI odpowiem iż bana za nic Tobie nie skrócę, a przy kolejnych prowokacjach przykro mi to powiedzieć 

1 dzień -> 7 dni -> 14 dni -> 30 dni -> żegnamy się na zawsze. W obecnej chwili posiadasz status zagrożenia banem na 7 dni i tutaj kieruję do Ciebie wnioski- ogarnij się i zacznij zachowywać się tak jak na normalną osobę przystało. 

W tym momencie skargę odrzucam, miłej nocy i dziękuję za uwagę. 

/edit @ NeQ.

Screenshot_2.png.49b33765987c28b2d6d66bd9489132b0.png

• Uwielbiam 4
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 9 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.