Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was kilka ciekawych, trudnych i myślących pytań, zmierzcie się z nimi nie oszukując i sprawdzając na internecie :D sprawdźcie swoją wiedzę i sprytność :D

1.Mama Kasi ma pięć córek. Jeśli imiona jej córek to odpowiednio Klara, Karolina, Klaudia, Kinga to jakie będzie imię piątej córki?

....................................................................................................................................................

2. Pan Blue mieszka w niebieskim domu, Pani Pink mieszka w różowym domu, a Pan Brown w domu brązowym. Kto mieszka w Białym Domu?

....................................................................................................................................................

3. Koń jest na łańcuchu o długości 20 metrów i udało mu się sięgnąć jabłko, które było w odległości 30 metrów od niego. Jak to zrobił?

4. Ten, kto mnie tworzy, nie potrzebuje mnie, kiedy to robi. Ten, który mnie kupuje nie potrzebuje mnie dla siebie. Ten, kto mnie użyje, nie będzie o tym wiedział. Czym jestem?

5. Człowiek mył okna w 20-piętrowym budynku. W pewnym momencie stracił równowagę i spadł, ale nie został ranny. Jak to możliwe?

6. Ile zwierząt Mojżesz zabrał do arki?

7. Krowa stała na granicy czesko-francuskiej. Do którego państwa należy?

8. Kierowca jechał autem bez włączonych świateł. Nie było też światła księżycowego. Mimo to mężczyzna dostrzegł człowieka idącego poboczem. Jak to możliwe?

9. Dwoje graczy grało w szachy. Każdy z nich grał trzy partie i wygrał trzy razy. Jak to możliwe?

10. Jak rzucone jajko może przelecieć 2 metry i się nie rozbić?

POWODZENIA!!!

***odpowiedzi zostaną podane kiedy kilka osób spróbuje swoich sił***

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

1. Kasia 

2. D. Trump a dokładniej prezydent... 

3. Łańcuch był tylko przymocowany do konia 

4. Trumna 

5. Mył okna na parterze albo w środku 

6. To był Noe 

7. Jaka granica? :D 

8. Działo się to w dzień

9. Nie grali przeciwko sobie ani razu

10. Zostało rzucone na coś miękkiego? 

Poprawione :) 

Opublikowano

1. Kasia proste :D

2. Prezydent :D

3. Łancuch nie był do niczego przymocowany.

5. Mył okna na 1 piętrze? :crz:

6.Mojżesz nie miał arki tylko Noe.

7.Hmm chyba nie ma takiej granicy XDD

9. Grali ciągle ze sobą

Tyle więcej nic nie wymyśle :crz:

• Premium
Opublikowano

1. Piąta córka ma na imię Kasia.

2. PREZYDENT. XD

3. łańcuch nie był do niczego przymocowany, więc po prostu podszedł po jabłko. Xd 

4. Trumną

5. Myl okna na pierwszym piętrze i spadł xD

6. Żadnego xD To była Arka Noego a nie Mojżesza xd

7. nie ma takiej granicy, czyli do żadnego ;p

8. Podróż odbywała się w ciągu dnia :)

9.Grali partie z innymi a nie ze sobą lol

10. trzeba rzucić na np 3-4 metry i wtedy 2 metry przeleci na bank xd 

hahahah rozbawiłas mnie xD

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

1. Kasia 

2. Pan white xDDD Nie no prezydent xD 

3. A do  czego był łańcuch przyczepiony? Hue hue hue :D 

4. Ymmmmm... Trumna? 

5. Spadł z pierwszego piętra.

6. A zawsze myślałem, że to NOE był.

7. Czechy i Francja? Ciekawa ta granica :D

8. odpowiedz brzmi "słońce"

9. A to zależy ilu graczy było bo mogli grac z innymi ;) I pewnie tak było 

10. Rzuć je dalej

• Donator
Opublikowano

1. Kasia

2. Prezydent

3. Nie wiedziałam:)

4. jw

5. Mógł spaść z krzesła? Nie jest powiedziane, że mył okna od zewnątrz,

6. To był Noe

7. Nie ma takiej granicy

8. Był dzień

9. Nie grali przeciwko sobie

10. Nie wiem, do góry i można je złapać? :D 

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.