Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Bałwanek
Imię:Kacper
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/Bałwanek/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Raczej przeciętne, po ostatniej akcji jaka zrobilem zwracam uwage, na to kto co robi i nie banuje od razu jesli o to chodzi, teraz bede dokladniej sie przyglądal osobom, ktore sprawdzam.
Znajomość sourcemoda [0/10]:5, ale z czasem nabede lepszych umiejetnosci, podstawowe komendy znam
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3 h dziennie, w weekendy wiele więcej
Dlaczego Ty?:Myśle, że przydam sie na serwerze w roli admina, o porządek trzeba dbac, a ostatnimi czasy duzo ludzi przychodzi i naduzywa mikrofonu lub uzywa wspomagaczy, a trzeba takiemu czemus zapobiegac!

Posiadasz mikrofon?:Jak najbardziej
Kontakt: http://steamcommunity.com/id/ArktoZo/
SID:STEAM_0:1:465279495

Posiadasz konto Prime?:jak najbardziej
Akceptujesz regulamin admina?: tak
Akceptujesz regulamin serwera?:tak

Opublikowano

+ wiek, o ile jest prawdziwy

+ doświadczenie

+ gt

- aktywność

- uzasadnienie "dlaczego ja"

- wątpliwe konto

Jeśli chodzi o wiek - to jestem zmieszana, bo w styczniu 2019 roku złożyłeś podanie, gdzie oznajmiłeś, że masz 24 lata, a tutaj widzę 28. Chłopie, współczuje procesu starzenia się :/

Co do aktywności, to ani razu Cię jeszcze nie widziałam na serwie.

Na pytanie "Dlaczego Ty?" stwierdzasz "przydam się, bo trzeba ogarnąć syf", parafrazując oczywiście. Kozacko, że się przydasz, ale czemu? Bo jesteś bałwan i słabo oceniasz spinboty? W poprzednim podaniu @ NiiHooYaa też widzę podobną wersję, ale błagam. Podanie to w zasadzie wizytówka i warto cokolwiek napisać o sobie.

Z tego, co wiem, miałeś tutaj admina, więc doświadczenie (w tym wcześniejsze zrobione godzinki) jest i to spory +. Fajnie, że posiadasz mikrofon i znasz regulamin! Też plusik.

Konto masz niespełna rok. Zapewne ciężej ocenić komuś cheatera, jeśli miał do czynienia z tą grą krótki okres. Chyba że nie jest to Twoje pierwsze konto, zatem logicznie nasuwające się pytanie - co z poprzednim? ;)

Myślę, że aktywność jest do nadrobienia. Odpowiedź na pytanie "Dlaczego Ty?" też do zaakceptowania, chociaż jeśli każdy będzie w taki sposób pisał, to moim zdaniem lepiej to wywalić całkiem ze wzoru xD Cóż, jestem na tak, ale niestety konto mi się nie podoba.

• Donator
Opublikowano (edytowane)

18. listopada, a czuje się jak w prima aprilis xD

Wymagane kilka godzin w tygodniu, a Ty w podaniu tyle nie masz

Pisałeś, że masz 28, Tysia poprawiła i zmieniłeś xD

Tak samo z "dlaczego ja"

To nie jest raczej brane pod uwagę, ale taki opis pod profilem to żenada i nie powinno mieć miejsca xD

Na wielkie nie.

@ KubeNIMean ma wszystko wytłumaczone, a od dzisiaj będę wbijał ^^

Edytowane przez Fannoth
  • Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Też będę na nie

-GT

-Słabe dlaczego ty

-zapewne słaba znajomość adminów i graczy po takim czasie

+doświadczenie 

+wiek

Popraw GT i będę na Tak :1x:

@ FannothTy na temat godzin lepiej się nie wypowiadaj, bo od grubo miesiąca ani razu nie zrobiłeś. xd

• Zasłużony
Opublikowano

Popraw gt, zacznij wykazywać się  aktywnością na forum i w grze. Za 7 dni spróbuj ponownie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.