LiseeK ;3 Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Obecny nick: HARD TO Nowy nick: LiseeK Powód zmiany: Tamten nick mam z przed 3lat i go już nie używam Reklamy: Pierwsza zmiana nicku @ Karcok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 16, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 16, 2019 @ HARD TO Znaki zawarte w nicku są niedozwolone! Przejrzyj sobie dokładnie dozwolone znaki w tym temacie: A następnie ułóż nick z dozwolonych. Kiedy już to skończysz, to po prostu edytuj swój główny post i mnie oznacz. @ HARD TO Ta nazwa już jest używana przez innego użytkownika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiseeK ;3 Posted November 16, 2019 Author Share Posted November 16, 2019 dobra odnalazłem stare konto z tym nickiem mógłobym to konto HARD TO usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 16, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 16, 2019 @ LiseeK ;3 Konta zostały połączone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted November 30, 2019 V.I.P Donor Deserved Share Posted November 30, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts