Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Mr_Danio

Imię: Damian 

Staż na serwerze: 1 raz na serwerze grałem 10 Grudnia 2014 jeszcze na starym nicku gdzie przegrałem na nim 14h a na starym czyli Mr_Danio mam  791 minut 

Doświadczenie: Ogromne 

Znajomość AMX [0/8]: 7/8 

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem miałem wiele swoich serwerów a takze byłem adminem na innych sieciach więc nie jest to dla mnie nic nowego

Dlaczego Ty?: Jestem osobą kulturalną, miłą, ogarniętą spędzam sporo czasu na serwerach najczęściej godziny poranne i wieczorne. Jestem aktywny od 6-7 do 12 godzin dziennie na forum i często widze zgłoszenia na  SB że jest ktoś odpalony a admina nie ma. Sam często gram i nie ma admina a gracze uciekają przez graczy odpalonych a ja siedze i pisze do każdego na steamie np do pingwina , Ojca rydzyka, Nevera. Na serwerze jestem osobą lubianą i szanowaną przestrzegam regulaminów oraz znam panujące zasady. Przede wszystkim jestem osobą kompetentną która nie sciemnia i traktuje wszystkich graczy równo po za tym potrafię ocenić czy gracz jest spalony czy po prostu ma skila. Często staram się zgłaszać adminom odpałów począwszy od u@ do wiadomosci na steamie a czasami wstawiałem demka na forum. 

Jeżeli zostanę przyjęty na pewno jeszcze bardziej przyłożę się do swoich obowiązków serwerowych bo skoro siedze na forum po 10h dziennie to czemu nie mógłbym np poświęcać połowę tego czasu na grę. Po za tym chciałbym troszkę odciążyć innych adminów którzy szczerze czasami nie mogą zagrać przez całą mapkę i muszą słuchać wyzwisk oraz braku szacunku osób które naprawde nie doceniają starań naszych adminów. 

Kontakt: GG:  26225987 // Steam: Mr_Ślepy | Katujemy.eu

STEAM: Mam oczywiście kontakt powyżej 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście 

EDIT dla Astrala:  Jeśli chodzi o doświadczenie: Posiadałem wiele swoich serwerów a także byłem na wielu opiekunem, admina serwera miałem na 90% sieci na jakich byłem gdzie bardzo dobrze pełniłem tą funkcję. Zajmowałem się takze na 2 sieciach wszystkimi serwerami gdzie byłem technicznym serwerowym. 

Opublikowano

Można cię przyjąć na okres próbny, ;)  ( Tak ) 

Masz mało godzin przegranych, ale wierzę że je nadrobisz.

Opublikowano

Ogarnięty chłopina, podanie ładnie napisane, steam jest, wymagania spełnione no i bardzo pomocny gościu

Masz ode mnie takie  WIELKIE TAK :)

Opublikowano

Można dać ci szansę.

Podanie mnie przekonuję, wydaję mi się, że ogarniesz, twój wiek jest odpowiedni oraz masz doświadczenie.

Na TAK

Opublikowano

Nie ma się co rozpisywać, ponieważ koledzy w postach wyżej wszystko pięknie opisali. Duże Tak ;) 

Opublikowano

Podanie jest przekonujące, wymagania spełnione - poradzisz sobie na Tym stanowisku.

Tak.

Można dać szansę jestem na Tak.

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.