Legenda LEGENDAR Opublikowano 19 Maja 2023 Donator Legenda Opublikowano 19 Maja 2023 @ visca "Jestem tu! W sztosie i jak trzeba pomóc, Bo dla mnie żyć to być potrzebny komuś, I dlatego ziomuś mówimy sobie bracie, Bo znasz mnie jak własne kieszenie wariacie." 2 1
Nomeron Opublikowano 19 Maja 2023 Opublikowano 19 Maja 2023 @ visca @ LEGENDAR idealnie coś pod was 2 3
Legenda LEGENDAR Opublikowano 19 Maja 2023 Donator Legenda Opublikowano 19 Maja 2023 "Lepiej zmów pacierz synu ja przybyłem by niszczyć, I nawet jak się położę to jestem od Ciebie wyższy, To jest zimny prysznic dla tych samozwańczych kotów." 2 1
Zasłużony PanPukawka Opublikowano 20 Maja 2023 Sponsor Premium Zasłużony Opublikowano 20 Maja 2023 2 1
Legenda LEGENDAR Opublikowano 20 Maja 2023 Donator Legenda Opublikowano 20 Maja 2023 "Kto się urodził s****ą zdechnie jak s****a, Historia z życia na faktach oparta." 3 1
Inwestor Ejdrienik. Opublikowano 22 Maja 2023 Premium Inwestor Opublikowano 22 Maja 2023 "Parę razy w życiu byłem już po tamtej stronie Widziałem szatana, jego skrzydła, czarne folie Pogodzony ze śmiercią, ale jeszcze przyjdzie pora Nie ma aktu zgonu, a już zacierali dłonie na mój koniec" 3 1
Rekomendowane odpowiedzi