Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
Hexen

Meow

Recommended Posts

• Donor

Nick oskarżyciela:BAD
Nick oskarżonego:Meow
IP lub SID oskarżonego:STEAM_0: 0 :160858695

Data i czas zdarzenia:2019-11-12 22:52

Przebieg sytuacji: Użylem wulgaryzmu, nie wyzywałem, Meow sprul się do mnie, powiedziałem mu że ma się za bardzo nie poczuwać, po czym dostałem perma, któreg zamienił na 8H. Pamiętam go z 3/5 dni wcześniej lub więcej, gdzie dał mi 60 min mutę za przeklenstwo.
Dowody:Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Meow.</u></b><br />Powód: <b><u>obraza admina 600</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Meow.</u></b><br />Powód: <b><u>obraza admina 600</u></b>.

• Like 2
  • Haha 4
  • Wow 1

Jestem w trakcie rozpiski cdn...

Reasumując

Pamiętasz mnie z muta, którego nadałem Ci dnia 8 listopada o godzinie 23:09 za obrazę gracza. Nie wiem dlaczego o tym wspominasz teraz i w dodatku oszukujesz, że nadałem Ci muta za przekleństwo. Chciałbym zaznaczyć, że nie karzę nikogo za przeklinanie na serwerze, gdyż musiałbym zmutować cały serwer włącznie ze swoją osobą. 

Powinieneś się cieszyć, że mute poleciało tylko i wyłącznie na godzinkę, a nie na dużo więcej, gdyż sposób w jaki obraziłeś dobrego gracza jak również słowo jakiego użyłeś powinno spowodować, że mute powinno być stosunkowo dłuższe.

Poniżej zalinkuje dla Ciebie Bad/Hexen prawdziwy przebieg sytuacji za którą dostałeś mute bo widocznie zapomniałeś za co to było i szukasz spiny tam gdzie jej nie ma.

Tutaj masz prawdziwy powód za mute sprzed 5 dni, a nie swoje kłamstwo - Jeśli, używasz jakiegoś słowa, powinieneś zdawać sobie sprawę co dane słowo znaczy.

Teraz przejdźmy do sytuacji, w zasadzie z dnia wczorajszego. Gdzie stwierdzasz, że ja się za bardzo poczuwam po czym dostajesz perm bana ( błąd sb, gdzie od razu poprawiłem na 8h ). Wnioskując po sytuacji powyżej, stajesz się człowiekiem nie godnym zaufania,a co za tym idzie nie warto wierzyć w żadne Twoje słowo, gdyż przedstawiasz upiększony wygląd danej sytuacji, by wyszło tak jakbyś faktycznie Ty był poszkodowany... 

Pamiętaj kolego, że to że aktualnie nie znajduję się na serwerze nie oznacza to, że nie piszą do mnie ludzie gdzie dzieję się coś nie tak. I pech chciał, że potrafisz iść do kogoś żalić się, że dostałeś ode mnie bana. A kilka minut wcześniej go wyzywać... Przykre. Poniżej wideo..

Patrząc na przebieg sytuacji, używasz po raz kolejny tego samego słowa - "idę po IMeana Cwela". Rozumiem i zdaję sobie z tego sprawę, że jesteś zły ale żeby takie słowa? 

Rozumiem również, że ktoś używał wspomagaczy i mogłeś być zły ale żeby przy tym obrażać tamtego kolesia + naszego opiekuna ? Nie fair z Twojej strony ... 

Od tego jest "u@"

Być może nie wiesz co oznacza słowo cwel więc poniżej masz definicję tego słowa.

"Cwel, cwer, poszkodowany – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami.

Pierwotnie słowo to oznaczało osobę przecweloną - zgwałconą i wykluczoną z kategorii git-ludzi (grypsujących). Dotyczyło także biernego homoseksualisty (cwel z wolności) oraz więźnia, który nie przestrzegał kodeksu grypsery (m.in. dotykał członka innego więźnia czy sedesu). Oprócz słowa cwel osoba taka jest również określana jako: parówa, ciota, padalec, rura, dupka, kurwa, druciara, pipka. Cwelom też często nadawane są imiona kobiece. "

Znalazła się jednak na serwerze osoba, która starała się Ciebie pohamować w zapędach, za co BARDZO DUŻY PLUS DLA NIEJ. Lecz i to nie poskromiło twojego apetytu i musiałeś dalej wylewać swój słowotok na serwer... Poniżej video

NiiHooYaa z dobrą postawą vs Ty człowiek, który został poszkodowany przecież w tej sytuacji - ...  i dalej nie potrafisz zbastować i masz problem do kolejnego gracza.

Upomnienie, które Ci nadałem na serwerze - Oczywiście wiedząc o Twoim wcześniejszym zachowaniu, lecz w oczekiwaniu na Twoją reakcję w moim kierunku za mute nałożone kilka dni temu.

Tutaj wypieranie się, że nikogo nie obrażasz, soczysta prowokacja + hmm znajomości że ktoś zdejmie Ci bana ? - Zapytałem Cię grzecznie, czy do każdego się zwracasz tak samo jak do mnie, prowokacja + nwm ? szukanie kolesiostwa ? Bo jesteś karany za coś co faktycznie przeskrobałeś a nie za to co jest w tej skardze ? I stwierdzasz że @ Dudnes i tak Ci bana ściągnie i zaraz tu wrócisz ?

+ to jak idziesz do Imeana i na mnie gadasz, że Ci bana dałem gdzie parę minut wcześniej mówiłeś na niego złe rzeczy  ?

Resztę zostawiam do rozpatrzenia @ IMean + osobom które się tym zainteresują . 

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

:cat2:

• Haha 1
  • I love 4

• Donor

Pozwolę się wtrącić z uwagi na to że też byłem obrażony przez Ciebie Bad i nie tylko ja a pare osób także. Byłem wczoraj wieczorkiem po pracy na arenie. Wyzywałeś po rodzicach niby odpalonemu typowi z którym biłem się nie raz i wygrywałem pojedynek więc jakoś nie odczułem by był odpalony. Wyzywałeś ostro już przed wejściem @Meow. że nie szło wytrzymać więc ode mnie też poszło żebyś utkał łeb. Ode mnie tyle.

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
  • I love 1

• Donor

1.) To że używam słowa "Cwel" podczas mojej wypowiedzi to nie znaczy że go obrażam, skoro wypowiedziałem nick Imean'a i mówię że po niego idę to chyba jasne, że go nie obrażałem, tylko dodałem słowo cwel dla fanu. 

2.) Jeżeli jest ktoś odpalony, to logiczne że się mogę zdenerwować i zarzucić jakimś hasłem. 

W moim przypadku robisz z igły widły, nikogo nie cisnąłem po rodzicach więc nie wiem skąd masz takie fake info.

3.) Nie upiekszylem niczego, sam mówiłem że rzuciłem parę haseł, nie obrażałem jakoś nikogo ostro.

Wymiana 2 zdań to nie obrażanie moim zadaniem.

Mówiłem że możesz mi dać mute bo Dudne's lub Imean mi go ściągną.

4.) Skoro @ NiiHooYaaNiiHooYaa

Także brał udział w sporze, dlaczego nie dostał również mute ?

5.) Moim zdaniem mam rację że powiedziałem ci że masz się za bardzo nie poczuwać ponieważ widzę któryś raz jak tresujesz cały serwer.

Wiesz że masz Adm i myślisz że jesteś bossem, nie zapominaj że wszyscy jesteśmy ludźmi i to że masz permisje nie upoważnia cię do tego abyś tresował ludzi.

Wprowadziles na serwerze reżim, poczułeś się jak jakiś ojciec czy chuy wie co.

Ja nie zamierzam ci dupy lizać, bo jesteś tak samo szarym Kowalskim jak ja a to czy jesteś Administratorem czy nie, w moim przypadku to Lotto.

W głowie ci się poprzewracało i się za tresurę bierzesz.

Nie będę ci kłaniał czoła bo masz permisje...

Tak na koniec dodam tylko iż dałeś mi perma bo chciałeś pokazać jako to Boss nie jestes, bo powiedziałem że Dudne's Lub Imean mi to ściąganą, po czym obsrales zbroje Panie Boss, zmieniłeś na 8h i mówisz że popełniłeś błąd xd.

• Haha 5
  • I love 1

Mówiłeś, że dostałeś muta na 60 minut za przekleństwo, a na nagraniu widać, że obraziłeś gracza.

Obraziłeś mnie mówiąc "idę po IMeana cwela" i twierdzisz, że ten "cwel" tutaj dla zabawy się pojawił ? Proszę Cię...

Prowokowałeś @ Meow.'a i powoływałeś się na znajomości.

Ciągłe wyzwiska i potyczki słowne z innymi.

Reasumując:

Skarga jest niesłuszna, a Twojego bana przedłużam na 7 dni. (Prowokacje, brak kultury, obrażanie innych, obrażanie administracji).

• Like 3
  • Haha 1
  • I love 3

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Like 1
  • I love 2

• 3 years later...
  • Vice Administrator

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.