NibyAngol Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Witam serdecznie , na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić admina który bez żadnego powodu daje bany , chyba macie nie odpowiednią osobę na tym miejscu , za bardzo chyba się poczuł , opisuje zdarzenie , 2 razy podkreślił że mamy się ruszać z respa gdy minęło może z 15 sec gdy ct zraszowało longa , i tylko ja zwróciłem mu uwagę jak mamy wyjść z respa jak vipy szybciej zraszują niż my wyjdziemy , https://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:98177665&advType=steamid&Submit podsyłam bana , gratuluje postawy Damianku widzę bardzo dobrze ogarniasz te stanowisko , dodaje tylko po to bo bo dostałem bana za to że zwróciłem mu uwagę a w opisie mamy Uspokój się xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted November 12, 2019 Friend Share Posted November 12, 2019 Nadmierne kampienie TT - Ostrzeżenie Kick Ban 10 minut Nie będziesz się do mnie wydzierał przez mikro, bo na to nie zasłużyłem wpierw podrośnij wtedy do mnie szczekaj. Kampicie na respie cały czas nawet po 1:30 także moja wina że nie czytasz regulaminu? Nie wtrącaj swoich dwóch zdań jak ja mówię do graczy bo tylko dorzucasz oliwę do ognia. Ty nie jesteś o zwracania mi uwag, tylko ja jestem od tego bo już tutaj trochę siedzę i ogarniam bardziej niż sobie wyobrażasz. PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ REGULAMIN A WTEDY PISZ SKARGĘ!! BO MARNUJESZ MÓJ CZAS I INNYCH ADMINISTRATORÓW!! @ Awika. Brak wzoru. @ Erwin @ clixxu. @ NeQ. @ Nati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 12, 2019 V.I.P Share Posted November 12, 2019 Zastosuj się do wzoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted November 12, 2019 V.I.P Share Posted November 12, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts