Jump to content
NibyAngol

Skarga Damianciu

Recommended Posts

Witam serdecznie , na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić admina który bez żadnego powodu daje bany , chyba macie nie odpowiednią osobę na tym miejscu , za bardzo chyba się poczuł , opisuje zdarzenie , 2 razy podkreślił że mamy się ruszać z respa gdy minęło może z 15 sec gdy ct zraszowało longa , i tylko ja zwróciłem mu uwagę jak mamy wyjść z respa jak vipy szybciej zraszują niż my wyjdziemy , https://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:98177665&advType=steamid&Submit podsyłam bana , gratuluje postawy Damianku widzę bardzo dobrze ogarniasz te stanowisko , dodaje tylko po to bo bo dostałem bana za to że zwróciłem mu uwagę a w opisie mamy Uspokój się xD

• Like 1

Nadmierne kampienie TT - Ostrzeżenie -> Kick -> Ban 10 minut  

Nie będziesz się do mnie wydzierał przez mikro, bo na to nie zasłużyłem wpierw podrośnij wtedy do mnie szczekaj.

Kampicie na respie cały czas nawet po 1:30 także moja wina że nie czytasz regulaminu?  Nie wtrącaj swoich dwóch zdań jak ja mówię do graczy bo tylko dorzucasz oliwę do ognia.

Ty nie jesteś o zwracania mi uwag, tylko ja jestem od tego bo już tutaj trochę siedzę i ogarniam bardziej niż sobie wyobrażasz. 

PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ REGULAMIN A WTEDY PISZ SKARGĘ!!

BO MARNUJESZ MÓJ CZAS I INNYCH ADMINISTRATORÓW!!

@ Awika. Brak wzoru. 

@ Erwin @ clixxu. @ NeQ. @ Nati

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.