Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
MajewskiXD

Skarga na Administracje ;)

Recommended Posts

Twój nick: Majewski
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @ NeQ. @ Nati
Opis sytuacji: Przez 2 mapy osobnik o nicku S1mple nie posiadając mutacji odzywał się na czacie głosowym lecz administracja nie zrobiła z tym nic, a sam @ NeQ.będąc opiekunem nie zwrócił na to uwagi, a wręcz kazał graczowi zmutować  tego osobnika osobiście oraz gdy ktoś doradził mu dać muta, odparł, mówiąc ,,nie mów mi co mam robić''.  Dostałem bana za prowokację, czy prowokacją jest zgłaszanie naginania regulaminu? No tak zapomniałem, administrator nie ma własnego umysłu i trzeba go za rączkę prowadzić żeby coś zrobił pisząc na u@. Pani @ Natizadałem pytanie graczowi ,,S1mple'' aby sprawdzić czy dostał mute, nie żeby go prowokować :)
SteamID oskarżonego:STEAM_0:0:246630071 STEAM_0:1:236588163
Data i czas zdarzenia: 11.11.2019r. 21:14 :)
Dowód (ss/demko):http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20191111-211620-932575524-am_warehouse2_hell1-_PL__________ARENA_1VS1____________128TR____Katujemy.eu____1shot1kill.pl.dem.zip

• Like 1
  • I love 1

Widzę, że moja rozmowa z Tobą na ts nie skutkuje niczym, przykro mi, że w taki sposób żegnamy się raz na zawsze, bo nigdzie się nie zobaczymy już u mnie na serwerach. Skarga jest na adminów, ale ją odwróce- efekt wahadła. Jesteś byłym administratorem, osobą kompetentną i dojrzałą emocjonalnie i tutaj mamy konkluzje bo tylko 1 stwierdzenie te w czasie przeszłym jest kompatybilne. Od początku ty i kilka osób starało się mi dojebać na każdym kroku i nie mam zamiaru zachowywać w tym momencie kultury. Przejąłem serwer chociaż muszę do niego dokładać, ostatnimi czasami zwraca na siebie nadwymiar uwagi co powoduje, że tracę czas, a żeby tylko wam się grywało jak najlepiej i co za tym idzie? Kop do dupy. 

Byłem spokojny i nie reagowałem w takim stopniu jak dziś, z 1 dnia otrzymałeś bana permanentnego. 

A ty @ mendzixw tym momencie pokazałeś/aś jak wasza ekipa się prezentuje. Wyzwanie rodziców, na to was stać. 

Wróćmy do skargi:

§1.2 | Gracza łamiącego regulamin zgłaszamy na specjalnym czacie dla adminów (u@). Karane jest zgłaszanie kogoś na zwykłym czacie, jak i ogłaszanie że admin wszedł na serwer;

- Wy natomiast wolicie pytać się gracza, aby celowo się odezwał. Potem jest płacz, nie ma mutacji i obelgi chociaż każdy może zmutować po swojej stronie danego gracza, bądź zgłosić. Przykre i prawdziwe. 

Więcej nie chce mi się wypowiadać, żegnam.

• Like 2
  • I love 2

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 9 months later...
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.