Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: WINZde奢侈

Nick admina banującego: Console

Data/Mapa: 09.11.2019 / de_Overpass

SteamID: STEAM_1:0:95050017

Serwer (mod): Retake Only Pistol                            

Opis sytuacji: Ogólnie czesto mam tak, że gdy wchodzę na jakikolwiek serwer dostaje komunikat o tym, że zostałem zbanowany na serwerze za duplikację konta, a gdy wchodzę na sourcebans, żeby sprawdzić co faktycznie zaszło widzę nie mój nick, lub mój nick i treść "ban za duplikowanie konta". Tak samo było i tym razem. Nie mam zmiennego IP a mój dostawca internetu to nie jest duża firma tylko regionalna przez co zdarza się, że występuje coś takiego jak pojawienie się takiego samego adresu IP na dwóch innych urządzeniach, przez co dzieją się takie akcje i mam serdecznie dość pisania odwołań na każdym forum.

Wycinek z konsoli:

] connect 145.239.237.108:27115
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
**** Panel  has fill-parent-flow for height, but isn't in a flowing down or up layout
Connecting to public(145.239.237.108:27115) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.237.108:27115
Disconnect: You have been banned by this server, check https://katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check https://katujemy.eu for more info.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Haha 1
Opublikowano

Pod Twoim SID jest ban z 2019-10-14 00:51:50 z: ARENA 1vs1.

Pod wskazanym nickiem nie ma żadnego bana, ani na bansie Katujemy, ani tych od Neq'a i Erwina.

Ban jest na koncie "mam fajnego lema" lub coś podobnego, mniejsza o to, chodzi o datę bana.

Odwołaj się od właściwego bana, najpierw zapoznaj się z tekstem pod "wzór od odwołania".

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.