Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Pawełeek

Nick admina banującego: laresse

Data/Mapa: 09.11.2019 DE_DUST2

IP/SteamID: STEAM_0:1:105155968

Serwer (mod):   ONLY DD2#2                

Opis sytuacji: Gram i nagle dostaje ban za vac. Mam na koncie vac na grę cs go :)  Cs 1.6 a cs go to jakby dwie inne gry i nie mają raczej nic ze sobą wspólnego więc nie wiem dlaczego admin na to zwraca uwagę skoro gram w cs 1.6 NORMALNIE :) Niech admin poświęci trochę czasu na sprawdzenie gracza a nie rozdaje bany bo tam mu się podoba. Nie POZDRAWIAM 

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'blokada vac'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:105155968'
[AMXBans] Twoje IP: '109.231.54.71'
[AMXBans] ===============================================

Link do amxbans: http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=79575

• Haha 2
  • Donator
Opublikowano

A witam, witam. Przepraszam za tak długi czas oczekiwania, ale praca ważniejsza. A jeśli chodzi o bana dostałeś go za aktywną blokadę VAC, która na naszym serwerze nie jest i nie będzie tolerowana ;) Odkąd pamiętam bany za VACA szły bez możliwości UB nie wiem, na jaką grę dostałeś blokadę nie wiem, za jakie chaety, ale nie mam pewności, że nie masz ich do 1.6 i nie chce się o tym przekonywać. Ban zostaje.

• Haha 1
Opublikowano

Coś za często muszę się wypowiadać w tym temacie :cry:

Po pierwsze, do mojego opiekuna. @ laressejeżeli masz blokadę vac na daną grę, to w tej grze nie wejdziesz na serwery chronione przez valve antycheat. 

PS. Pamiętasz kolaokla? Też ma vaca a grał normalnie xd

Po drugie, to nie pamiętam żeby w regulaminie był punkt "Masz vaca, to nie grasz", znalazłem jednego bana w bansie za vaca, który jest od ciebie xd. 

Po trzecie to jeżeli kolega lata odpalony, to można demo rozpisać, z chęcią ci pomogę

A po czwarte, gracz odbamowany, proszę o zamknięcie tematu. 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.