Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz

Staż na forum : Od 20 Grudnia 2014r.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7 + cały czas poprawiam ;)

Dlaczego ty : Na forum jest chyba 1 redaktorka ( havanna ) , ktora i tak nic nie wrzuca. Jako iż nadeszła we mnie wena do częstego pszebywania na forum i dużego pisania, chciałbym spróbować jako redaktor. Tematy redaktorów są tak stare, że szok. Chciałbym spróbować wdrążyć tam nowe życie. Min, co chcę zrobić ??

- Wrzucać 1-2 wywiady na tydzień

- Wrzucać 1 nowinke po za świata np. Polska w półfinale :D. Raz na tydzień.

- Pisać gazetki 1 raz na tydzień.

Ps. Za nie długo mój komputer wróci z naprawy i to wszystko nadrobię.

Dziękuję.

Opublikowano

Jestem na tak, może w końcu ktoś ze mną przeprowadzi wywiad :D 

Opublikowano

Redaktorów brakuje, dawno nie czytałem nic fajnego wywiadu czy gazetki. Można dać szanse jestem na Tak.

• Legenda
Opublikowano

Jestem na tak. Ale nie zgodzę się, że jest jedna redaktorka. Ostatnio wrzuciłem wywiad z Play'em i zastanawiam się z kim zrobić kolejny wywiad. Szczerze to jestem ja forum praktycznie od początku, a nie było jeszcze ze mną wywiadu. Tylko ja bym chciał coś dłuższego takie jak ja robię, a nie takie krótkie.

• Właściciel
Opublikowano

Przyda się nowy redaktor, ostatnio mało jest wywiadów nie wspominając już o jakiś newsach ze świata itp.

Podanie przyjęte.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.