Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Reivilll

Nick podejrzanego:  Pozdro & Pocwicz

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_ID_LAN 56 

Rodzaj cheata: Speedchack

Data/Mapa:  http://416316.hltv3.pukawka.pl/hltv-1911071411-zm_dusthorror-1573132260-1573133520.zip zm_dusthorror

Serwer (mod): ZOMBIE PLAGUNE.

Dowody: W demku wszytko widać ostania runda od 4:10 do 4:00 [W sumie to cała mapa przegrana na Speedchack ;u.

@ Dezerter- Po prostu @ SDCSebeK wystarczy napisać żeby założył mu hasło na nick oraz na jego steam: id. i sprawa będzie raczej wyjaśniona.

@ Dezerter To Banować na ip aż mu się skończą. 

Opublikowano

Tak jak rozmawialiśmy z sebkiem i przeprowadziłem nie ciekawą dyskusję z tobą, gracz będzie wbijał ciągle bo posiada maszynki i VPN jak i nie zwidził bym się jak destroyera ale mniejsza z tym ja sam dałem mu tera bana na CFG ale i tak będzie wbijał.

EDIT: Skoro ma vpn i wszystko to itak wbije tylko na innym ip albo na innym nicku nic to nie da :)

Opublikowano

Działamy w tej sprawie, Pan posiada steam changer, zmienne IP a jak mu nałożę bany na zakres, to oskarżony leci na vpn.

Co prawda oskarżony nie ma życia, że mu się chce notorycznie wchodzić i toczyć harmider.

Jak wspominałem działamy w tej sprawie proszę uzbroić się w cierpliwość.

Temat proszę zamknąć.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.