Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Twój nick: Zbyszek_BOT

Nick admina banującego: Damianciu 

Data/Mapa: Train 05.11.2019

SteamID: STEAM_1:1:201053902

Serwer (mod):  5 Maps                             

Opis sytuacji: Moim zdaniem zaszła tu pomyłka i admin pomyślał ze słowa "jeba* cie <3" zostały skierowane do niego lecz te słowa były skierowane do innego z adminów który napisał mi ze jego to nie obraziło jest to TheRealDziK może to nawet potwierdzić ze do niego pisałem w tej sprawie a na demku widać że pisze to jak dziku mnie zabił i to nie moja wina ze Damian napisał coś na czacie a po chwili ja  

Wycinek z konsoli: Miało to zajście po moim wyjściu z serwera 

• Inwestor
Opublikowano

Dostałeś bana bo zbanowałem twojego koleżkę "SlayerNATION" 

Od zbanowania twojego koleżki minęła dosłownie sekunda po czym napisałeś "Jeba* Cię"  i wyszedłeś z serwera.

Nie będę tolerował takiego zachowania wobec mnie, dostałeś już wcześniej bana za obrazę na 12h ciesz się że nie na tydzień i dlatego nie dostałeś admina i masz ból dupy przez to. Dowiedziałem się z pewnego źródła również że ubliżasz mi na serwerze i szargasz mi opinię. Nawet jak nie gram wiem co się dzieje na serwerze. Za takie pomówienia w prawdziwym życiu zostałbyś skazany na 6 miesięcy więzienia. 

Obraza admina lub gracza – Blokada mikrofonu/czatu 30 minut lub ban na 120 minut ->  Ban na 7 dni -> Ban permanentny   ~ @ NeQ. 

&1.1 Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz jego regulamin.

[ # ] W przypadku kolejnego łamania regulaminu przez gracza administrator ma prawo przedłużyć karę dwukrotnie.    

[ # ] Łamanie zasad, które nie zostały opisane w regulaminie, a są uważane za niestosowne - ban według uznania admina.

Moim zdaniem zasłużyłeś na bana 7 dniowego ciesz się w ogóle że jestem dobrym człowiekiem i nie daję maksymalnej kary bo już byś nie wszedł. 

@ clixxu. @ Erwin

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

[Nov 05 |20:42:25| 2019] Zbyszek_BOT (STEAM_1:1:201053902): jebac cie <3

@ clixxu.Czyń powinność swą. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.