Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: hvh

Nick admina banującego: WeneD

Data/Mapa:2019-11-02 17:53:23

SteamID: 

STEAM_1:0:243838532

Serwer (mod):         mirage/cache                      

Opis sytuacji: siemaneczko, witam w grze, trzecia czesc. Wracam z tym tematem, poniewaz tamten zostal zamkniety i moje odwolanie zostalo odrzucone. Ponawiam jednak prosbe o ub, chcialbym rowniez, aby demko obejrzalo wiecej niez tylko clixu i robson. co do Robsona, chcialbym odwolac sie do jego zarzutow.

3:50 W zwolnieniu 1/4x celownik ze scouta obok głowy Tobie siada HS (B+)

ogladalem demko i rzeczywiscie ten kill nie wyglada naturalnie, aczkolwiek widzialem na mapie, ze gosc z laddera zabija nasze okno, i wskakujac do venta i wychylajac, poczatkowo go nie zauwazylem, stad taki lekko spanikowany flick. Ogolnie moge powiedziec ze jestem w miare dobry w te gre, przynajmniej w porownaniu do wiekszosci graczy na serwie, i potrafie grac ze scouta, nie staram sie strzelac w cialo, tylko próbuje trafiac w glowy, co jak widac czesto mi wychodzi. Ale nie odbiegajac od tematu, kolejna akcja, ktora robson skomentowal tak:

4:03 TT z krzesła ucieka i też głowa siadła (B +/- )

Tutaj natomiast normalna glowa, troche czepianie sie tego, ze "glowa ze scouuta", scout jak kazda inna bron, i nie widze tutaj nic nadzwyczajnego.

4:15 te skakanie tyłem też zbyt perfekcyjnie Ci wychodzi, naturalnie tak się nie da (B+)

Mowienie, ze to jest idealne bh, to juz fenomen. skoki sa plynne, bez przerw, ale zwrocmy uwage na szybkosc podczas bh, to co robie to po prostu w miare dobre skoordynowanie pracy klawiatura-myszka i gdy np. jest jakies podwyzszenie/schody czy cos takiego, to po prostu szybciej uzywam scrolla, prosta sprawa.

5:20 odbijasz na b i nie mógłeś słyszeć, że gość wchodzi do kuchni, a idealnie na niego wychylieś (B+)

Tutaj polecialem typowo na instynkt. Wiedzialem ze Falcon jest dobry, potrafi grac i mysli, wiec postawilem sie w sytuacji, jakbym to ja mial bronic bombside, gry moj przeciwnik prawdopodobnie ma scouta, i zrobilbym to samo co on-bronil od kuchni. Dlatego nie pickowalem od razu kuchni, tylko robilem schodkowe, bo bylem swiadomy ze moze tam byc i czekalem az odda strzal i sie zdradzi. Kill jakosciowo dobry, ale wg mnie tez nic, co zasluguje na bana.

Mysle ze sie rozpisalem w miare sensownie i zrozumiale, jezeli to odwolanie rowniez zostanie odrzucone, to chyba sie poddaje i koncze przygode z katujemy. (Za bledy w tekscie przepraszam, ale nie chce mi sie sprawdzac czy jest poprawnie ortograficznie i interpunkcyjnie).Pozdrawiam

Wycinek z konsoli:isconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>WeneD</u></b><br />Powód: <b><u>siema</u></b>.
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>WeneD</u></b><br />Powód: <b><u>siema</u></b>.

• Legenda
Opublikowano

@ WeneDJak ktoś w grze powie "Mam dzisiaj forme" Też go zbanujesz?

3:50 - Strzał kosmiczny i nienaturalny.

3:52 - Scop jeszcze przed wyjście z okna, więc nie mogłeś go zauważyć, co jedyne to usłyszeć, co nadal nie zmienia faktu, że podejrzane.

4:20 Czasami to ja pytań nie mam..... Normalne BH, jak ty tego admina otrzymałeś @ WeneD?

Wszyscy obecni wybaczą, ale chyba trzeba być nie spełna rozumu, aby tego gościa zbanować.

Akcja na gali owszem, bardzo podejrzana i wręcz kwalifikująca się pod haxowanie, ale serio? Banować kogoś za jedną akcję lub po prostu po dwóch rundach?

UB.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.