Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: _AGS.

Nick admina banującego: Break.TM

Data/Mapa: 04.11.2019 - 19:43:34 (awp_arena_x)

IP/SteamID: STEAM_1:0:865728429

Serwer (mod): | KATUJEMY.EU | ONLY AWP | RANGI | VIP | (awp_arena_x)                           

Opis sytuacji: Zostałem zbanowany i proszę o odbanowanie. Jestem czysty i nwm czemu nie dal ss'ow. Proszę o szybkie zakończenie tematu bo jestem top5 na serwie i lece dalej ;) . Już raz dostałem bana jak i rownież otrzymałem UB. Prawdopodobnie odpowiem jutro po 15.00 .

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Break.TM
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://bany.katujemy.eu/
[AMXBans] Powod: 'Cheater'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:865728429'
[AMXBans] Twoje IP: '46.76.215.167'
[AMXBans] =======================================

• Haha 1
Opublikowano

WallHack-Pod tym kątem sprawdzałem, gracz grał krótko i nie każde akcje były pewne ale to jakoś tak mi nie pasowały na ESP :)

1. 6.30 Skanuje lewa strone 1 strzalem po czym biegnie na resp TT i po prawej stronie wyczekal przy skrzyni wcelowany w najdalszego wroga. Akcja trwa do 6.55
2. 8:35 Cala runde zobacz. 9.08 skad wiedzial ze tam stoi? ESP na serwerze ta runde pokazalo modelowo zwlascza ostatnia akcje.

fast shoot - "Szybka zmiana awp po strzale (awp-strzał-nóż-awp).

Czyli  1.F punkt naszego regulaminu mówi   f)Wszystkie cheaty, skrypty są surowo zabronione. - Jeżeli nie WH, to zmienimy na 24h za skrypt dla ostrzeżenia.

@ clixxu.-Proszę wodzu i sorki że nie SS, jakoś cieżki dziś dzień ;/ 

Edit1: @ clixxu. Zapomniałem o demku.

HLTV-1911041935-awp_arena_x.dem.zip

Opublikowano

Co  do tych ''fast shootów'', to da się tego nauczyć i nazywa się to quick scope'y. Oprócz tego wydaje mi się że nie ma wystarczających dowodów. Jeśli chodzi o to skąd wiedział że tam stoi to jest proste wytłumaczenie - jest komenda, po której wpisaniu wyświetla się nick osoby stojącej przed celownikiem. Dzięki temu nick może mi ''mignąć'' i wiem wtedy że osoba gdzieś tam się znajduję. komenda - hud_centerid . Myślę że jestem zaufanym graczem bo raz dostałem już ss'y i dostałem UB więc nie powinienem być zbanowany.

(coś jest nie tak bo jak chcę otworzyć demko wyskakuje komunikat - Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone : \ ).

co do akcji 1. strzeliłem w lewą stronę i słyszałem że strzela się ktoś z mojej drużyny z gościem z prawej strony więc podjąłem ryzyko że po lewej nikogo nie będzie (mógł tam ktoś kampić i bym zginął) i wcelowałem się w stronę prawą gdzie słyszałem strzały oddawane przez moich członków drużyny.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.